Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Głównie jointy, ale bywa i Pluszzz (na zasadzie butelki, srebro na gorę, dziura i jazda). W gościnie u ziomków leci bonio, które przyznam, że nauczyło mnie szacunku za pierwszym razem... :)

Nie lubię wiadra, bo źle mi się kojarzy.
Live free... Be free... Die free...
  • 355 / / 0
koRRRnela pisze:

Nie lubię wiadra, bo źle mi się kojarzy.
a myslalem ze tylko mi...
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 49 / / 0
Ja również nie przepadam za wiadrem.
Wanna również źle mi się kojarzy xD

Jestem wielką zwolenniczką blantów, nic mi nie daje takiego chillu jak blant pod kocem i dobra muzyka.
Butelka od święta, zawsze mnie gryzie w gardło.

Bonio - :D
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
SPRZECIW! Wiadro to jeden z lepszych sposobów zbakania mordy. Tylko dla elity, już nie jeden żółtodziób wymiękau na mych oczach i zaprzysięgał się że nigdy więcej butli sasasasa Palenie lolków w stosunku do bociana to jak morfina p.r. do morfiny i.v.

PS. nie spedaliłem się podawaniem p.r. ot takie sobie porównanie.
  • 49 / / 0
Nikt nie twierdzi, że to nie jest dobry sposób na "zbakanie mordy". ;) I nie wiem jak Ty, ale ja nie palę żeby się zajebać jak szmata, bo nie widzę w tym żadnej przyjemności. Palę żeby się wylajtować, pogadać z moją Towarzyszką Bomby, z którą mam przyjemność mieszkać i dzielić pokój ( ;) ), polecieć na fristajlu i mieć wszystko w dupie!

Za gówniarza się paliło żeby mieć bombę i pizgać z całego świata. Oczywiście, nie ma w tym nic złego, ale myślę że każdy palacz, który pali już któryś rok, docenia sztryms właśnie dlatego, że go chill'uje.

A po wiadrze nie umieram, nie wymiękam, nie rzygam. Po prostu nie lubię, tyle. ;) A jak się pali w ekipie i demokratycznie wybierane jest wiadro - nie odmawiam.
Zresztą, ja nigdy nie odmawiam. ;)
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 352 / 0
wiadro jest zajebiste jesli chcemy sie ujarac jak prosiaki i nie mamy zbyt duzo jarania. ale tez daje swoisty klimacik, troche taki dresiarski niczym z warszawskiej pragi polnoc... :)
  • 755 / 19 / 0
kurwa, pikaczu ty ;] stereotypowy jaracz z ''dresiarskiej'' pragi to pewnie pare tysiecy jaraczy. cala reszta jaraczy palacych z wiadra to ogolnoswiatowy klimat zajebanej mordy przeciez! ni?

,, fifa to snandard, z wiadra - awangarda, drewniaki i wodniaki - wypośrodkowana ranga ''
az wam znalazlem kawalek: http://www.youtube.com/watch?v=VHoSkQ5_qvw - łapta ;] niesamowicie dobrze mi sie kojarzy ten kawalek... pokoj wam.

a jesli chodzi o odpowiedz na pytanie ,,jak jarac'' to dla mnie odpowiedz jest prosta: DO ZAJEBANIA %-D
niestety to jest moj problem - i tak sie objawia uzaleznienie - brak kontroli nad piciem/paleniem/zazywaniem...
az to pizdy-max.
zjebane geny + odpowiednie srodowisko + hedonizm = recepta na uzywanie przynajmniej problemowe ;]
ale jakie to jest przyjemne! Taki trans, odurzenie graniczace z depersonalizacja [[zamkniete oczy] + dzoznania estetyczne z kanalu sluchowego [[ztj. zajebista muzyka]] to cos pieknego ;( szkoda tylko, ze takie konsekwencje

p.s. mali, zdjecie w twoim avatarze to ty?
nie jestem zorientowany w towarzyskiej kronice forum narkomanow, ale czy sa tu gdzies inne twoje zdjecia? temat moze nie adekwatny, ale jakos wczesniej nie zapytalem.
bo az dziw bierze, a ewenement zawsze kluje w oko :)
  • 49 / / 0
To też zależy na jaką bombę ma się ochotę. :-D
Czasem się zdarzy, że siedzimy z K. wieczorem i mówimy do siebie: ej, zajebmy się dzisiaj jak ściereczki. To wtedy racja, do zajebania xD

PS. Rysiek, PW.
  • 191 / 1 / 0
Nie uznaję żadnej pieprzonej ideologii palenia, po to się jara coś co klepie żeby poklepało. Moja recepta: robić przerwy i robić wiadra- sprawdza się o tak : %-D .
  • 839 / 7 / 0
haha no i widzisz MAL? ;) Jak co to ja ne resztę również bym reflektował. Powiem tyl, że jak miałem dobre zioło, a kiedyś miałem, to z szacunku dla niego paliłem je z dupy, to buszek starczał, malutka buszynka, najmaleńsza.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.