Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3 / / 0
Też się zastanawiałam nad toksycznością tymianku ale chyba gdzieś znalazłam, że raczej trudno przedobrzyć. Jedyny "minus" NeoAzariny jest taki, że kupisz max dwa opakowania czyli 200 mg kody (no i opakowanie za 10 zeta) ale mi to wystarcza.
  • 184 / 25 / 0
Tymaniek jest w nadmiarze szkodliwy, nawet chyba to jest na forum ( o ile się nie mylę to w dziale kodeina/Neoazarina ) jedno opakowanie Neo nic nie zrobi ale większe dawki i zażywane często są szkodliwe.
  • 2198 / 715 / 0
@dizvstr - promazynę odpuść, niemiłe zamulenie kojarzące się z neuroleptykami a nie opio czy benzo. Trazodon fajnie zwiększy sedację jak nie masz tolerki na niego. Jak dasz i to i to - pewnie pójdziesz spać i się obudzisz po fazie. Nie polecam, nie ma co przesadzać z tym podbijaniem.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 482 / 96 / 0
@yupwhiteisbeautiful Aha czyli tymianku się boisz ale chwalisz się na forum że jesz 5-8 gramów paractemolu i nic ci nie jest. Ogarnij się chłopie bo jeszcze cię ktoś niedajboże posłucha i skończy się to tragicznie
  • 14 / 1 / 0
Nie wiem czy piszę w odpowiesnim miejscu ale mam problem z ekstrakcją kody z Antidolu. Możecie nazwać mnie dzbanem czy kim tam chcecie bo to takie proste, ale nieważne. Dzisiaj pierwszy raz wzięłam się za coś takiego i zrobiłam wszystko wg. intrukcji (podwójna chusteczka, szklanka, mało zimnej wody) a i tak coś chyba poszło nie tak. Po wlaniu rozpuszczonych tabletek w wodzie na "filtr" nie kapie koda do szklanki. Zamiast tego chusteczki wchłaniają wszystko w siebie. Owszem można wycisnąć co wchłonęło, ale podejrzewam, że duża ilość się marnuje lub paracetamol i tak ląduje w cieczy. Ktoś wie może co zrobiłam nie tak? Do tej pory brałam tylko thiocodin bez żadnych udziwnień.
  • 184 / 25 / 0
@anonimowy18 Nie kurwa nie boje się tymianku, powiedziałem tylko to co przeczytałem na forum. Tak btw Neoazariny nigdy nie brałem ponieważ jest chujowa pod względem ilości kodeiny a ceną. I nie chwalę się że wypierdalam 8 gram parasyfu. Tylko najzwyczajniej powiedziałem jak to wygląda W MOIM przypadku. Nikomu nawet nie proponuje powtarzania moich działań.
Pozdrawiam ;')
  • 2116 / 634 / 0
17 kwietnia 2020Kodemryk pisze:
Nie wiem czy piszę w odpowiesnim miejscu ale mam problem z ekstrakcją kody z Antidolu. Możecie nazwać mnie dzbanem czy kim tam chcecie bo to takie proste, ale nieważne. Dzisiaj pierwszy raz wzięłam się za coś takiego i zrobiłam wszystko wg. intrukcji (podwójna chusteczka, szklanka, mało zimnej wody) a i tak coś chyba poszło nie tak. Po wlaniu rozpuszczonych tabletek w wodzie na "filtr" nie kapie koda do szklanki. Zamiast tego chusteczki wchłaniają wszystko w siebie. Owszem można wycisnąć co wchłonęło, ale podejrzewam, że duża ilość się marnuje lub paracetamol i tak ląduje w cieczy. Ktoś wie może co zrobiłam nie tak? Do tej pory brałam tylko thiocodin bez żadnych udziwnień.
Za gruba warsta chusteczek/z czego tam robisz filtr. Ja brałam, chyba bo to b. dawno temu było, trzy chusteczki i rozpłaszałam mokre (na chwilę daj je pod wodę, filtr się zwilża zawsze) dłonią, nie wiem jak to opisać, no po prostu między dłońmi ściskałam te namoczone warstwy i dobry filtr wychodził. Plus zimna temperatura, wpierdol szklankę do lodówki do kapania.
I spokojnie, za stonowany post nikt Cię dzbanem tu nie określi, choć temat ekstrakcji kodeiny jest przeruchany na tych stronach bardziej, niż Sasha Grey.
To na pewno znasz? https://pokazywarka.pl/antek/

Zawsze jest Thiocodin...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1223 / 487 / 0
17 kwietnia 2020Kodemryk pisze:
zamiast chusteczek polecam reczniki papierowe,sa lepsze,3 warstwy wystarcza.
  • 449 / 101 / 0
Podbijam. Nie dość, że ręcznik papierowy (jeszcze zależy czy grubszy czy cieńszy), to ten prowizoryczny filtr należy lekko zwwilżyć tak jak prawiła @Jamedris - jak wszystko skapnie i zrobi się ten klarowny roztwór, to można jeszcze docisnąć uważając, by odfiltrowany paracetamol nie wypłynął od góry lub dołem. Nie ma nic prostrzego ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 48 / 4 / 0
Dobrze jest też uciąć nożyczkami ręcznik dookoła szklanki (tyle żeby nadal się trzymał) żeby koda nie skapywała poza szklankę i mniej zostało wchłonięte przez ręcznik papierowy.
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.