Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pozdrawiam ;')
17 kwietnia 2020Kodemryk pisze: Nie wiem czy piszę w odpowiesnim miejscu ale mam problem z ekstrakcją kody z Antidolu. Możecie nazwać mnie dzbanem czy kim tam chcecie bo to takie proste, ale nieważne. Dzisiaj pierwszy raz wzięłam się za coś takiego i zrobiłam wszystko wg. intrukcji (podwójna chusteczka, szklanka, mało zimnej wody) a i tak coś chyba poszło nie tak. Po wlaniu rozpuszczonych tabletek w wodzie na "filtr" nie kapie koda do szklanki. Zamiast tego chusteczki wchłaniają wszystko w siebie. Owszem można wycisnąć co wchłonęło, ale podejrzewam, że duża ilość się marnuje lub paracetamol i tak ląduje w cieczy. Ktoś wie może co zrobiłam nie tak? Do tej pory brałam tylko thiocodin bez żadnych udziwnień.
I spokojnie, za stonowany post nikt Cię dzbanem tu nie określi, choć temat ekstrakcji kodeiny jest przeruchany na tych stronach bardziej, niż Sasha Grey.
To na pewno znasz? https://pokazywarka.pl/antek/
Zawsze jest Thiocodin...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
17 kwietnia 2020Kodemryk pisze: Nie wiem czy piszę w odpowiesnim miejscu ale mam problem z ekstrakcją kody z Antidolu. Możecie nazwać mnie dzbanem czy kim tam chcecie bo to takie proste, ale nieważne. Dzisiaj pierwszy raz wzięłam się za coś takiego i zrobiłam wszystko wg. intrukcji (podwójna chusteczka, szklanka, mało zimnej wody) a i tak coś chyba poszło nie tak. Po wlaniu rozpuszczonych tabletek w wodzie na "filtr" nie kapie koda do szklanki. Zamiast tego chusteczki wchłaniają wszystko w siebie. Owszem można wycisnąć co wchłonęło, ale podejrzewam, że duża ilość się marnuje lub paracetamol i tak ląduje w cieczy. Ktoś wie może co zrobiłam nie tak? Do tej pory brałam tylko thiocodin bez żadnych udziwnień.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.