29 stycznia 2024Mariusz88 pisze:Ile zarzucileś "uczuleniowo" ?24 stycznia 2024kinderjunkie pisze: Pytalem bo dostalem paczke polskiego OC 20 z blistrami. Czytalem posta DexPL o idealnie podrobionych opioidach i troche sie zeschizowalem, przeczytalem ze po nr serii mozna rozpoznac fejka, poza tym porownalem wyglad blistra ze zdjeciem z neta i zmierzylem srednice taba - idealnie 7mm jak na drugs.com. To sprobowalem uczuleniowo - po 20 minutach nic, jakby byl fent to by sie zaladowal od razu, mysle... Ok 23 testuje czy dziala, biore moze cwiartke tabletki, ile to moze byc - 7, 8mg? Nastepnego dnia musialem wstac do roboty, wiec dlatego tak malo. Ale jednak koplo i dzialalo jak dla mnie zadziwiajaca dlugo, lezalem w lozku i nodow moze nie bylo, ale "dzialanie" bylo zdecydowanie wyczuwalne - zmulenie ale polaczane z taka stymulacja. Myslalem, ze zejdze szybciej i bede spal takim charakterystycznym plytkim snem z wybudzaniem sie, jak mialem ze slabszym opio ale nie - tym razem nie moglem zasnac w ogole. Nawet jak faza zeszla, to nadal w nie moglem zasnac, chcialem spac wiec nie moglem skupic sie zbytnio na odczuwaniu przyjemnosc. Od dawna juz nie mialem takiej bezsennej nocy, wiec mysle, ze to przez oxy, dzis juz jestem na 3 kawie lol w sobote moze dokoncze tego tabsa i podziele sie dalszymi wrazeniami.
13 lutego 2024RoofTop pisze: kocham oxycodon, udalo mi sie wyrwac ostatnio paczke 40mg 60tab u lekarza, zjadlem w 5 dni z czego 3 dni nie pamiętam
Za chwile się wszystko skończy i czekają mnie 2 tygodnie zastanawiania się nad swoim trzeźwym życiem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.