Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Hehe, pierw zajarać dobrego bucha potem dobrze się najeść i iść spać.
Uwaga! Użytkownik Bayerz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 12 / 0
Na zakonczenie bani fetowej, preferuje/polecam benzo typu estazolam + hydroksyzyna/diphergan + dojebać 1-2tabsy zolpidemu donosowo. To jest uwazam NAJLEPSZA opcja z mozliwych, nieliczac "kaca zolpidemowego" ktory dopelni zwala po fecie na zajutrz %-D

Na samo zmniejszanie zjazdu /przedluzanie dzialania amf, dobrze jest brac witaminy vigor complete (wyraznie spokojniej sie poczulem po tym jak chcialem oszalec od schodzacej fety), napoje izotoniczne jak oShee, powerrade, czysty kofa, a najlpeiej czysta L-tyrozyna w kapsach (!!!), glukoza, magnez (neomag forte), potas (kalduym). z Tym ze z magnezem lepeij uwazac, potas wypada uzupelniac na bierzaco, a magnez np wtedy jak sie poczujesz ze masz uczucie 'ciaglego zjazdu' niezaleznie od czestosci i ilosci powtarzanych dawek - to jest wg mnie objaw spadkupoziomu Mg i glukozy. Kolatanie serca to zas oznaki braku potasu, co jest sprawą krytyczną w trakcie brania stymulantów i bywa bardzo niebezpieczne, o czym mało kto wie i zdaje sovbie sprawe na ile.
  • 2 / / 0
ja wcinam mandarynki jak głupia, bo to jeszcze jakoś wchodzi. później łapię bucha i jak da radę to wchłaniam coś czekoladowego. czasem nie da rady, więc biorę się za jogurt przynajmniej. i spać- spać do oporu
świat oszalał już na dobre; korba w normie- masz z tym problem?
  • 3007 / 7 / 0
Tak czekolada bądź mocne kakao, w końcu wywołują wyluzowanie i poprawę humoru
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 7 / 0
Wlasnie schodze po dniu spedzonym na gramie fety… Myslalem, ze starczy do rana, ale tolerka nie pozwolila sie zabawic I teraz jest chujnia… Ten jebany niepokoj I negatywne mysli w glowie, czarny scenariusz.

Nie potrafie juz cpac stymulantow… Kiedys bym jechal 3 dni pod rzad, teraz musi mnie kumpel pocieszac bo chodze w kolko. Jebany syf, ale przyjemny dopoki Mlody Bog syndrome trwa. Chuja to warte tak naprawde, kase wydalem, zyly 2 rozjebalem, idiote z siebie zrobilem, lapa opuchnieta, nos zapchany na 3 przyszle dni I na chuj mi to?

Mial byc gram na weekend, a skonczylo sie gramem rozjebanym w 10h, nietrafnymi strzalami, zmarnowanym towarem I wciaganiem gowna, ktore ledwie co przedluzylo nijakie uczucie, opozniajac to co musi I tak sie stac, czyli zjazd.

Mam benzo, ale jestem zbyt zestresowany, zeby sie przekonac do zapodania go... KURWA, I did it again.

Sorry, musialem tu wkleic wpis z pamietnika
  • 1709 / 11 / 0
@DymPaliKali

Nie wiem czy kwetiapina to najlepszy pomysł, obniża próg drgawkowy, ryzyko ZZN
+ jest taki, że na schizy może pomóc (oczywiście nie natychmiastowo)

Nie żebym się wymądrzał, przejrzałem trochę neta, dodam jeszcze by nie pić do tego alkoholu, wypiłem 2 piwa, po jakiś 3 godzinach bełkotałem i nie byłem w stanie chodzić do tego strasznie zaburzona świadomość - toksykologią się skończyło ( ale jak odzyskałem siły to się ubrałem i wyszedłem na miasto po dwa harnasie i setke, wypiłem gdzieś w bramie i wróciłem na oddział %-D %-D )

Wydaje mi się, że dobre wyjście to długo działająca benzodiazepina i ...kodeina (w rozsądnych dawkach) by nie bolało ale by nie wpaść z deszczu pod rynne.
  • 196 / 1 / 0
Piwo kawa joincik szama. Piwo kawa joincik szama i tak powtarzać, aż do uzyskania porządanego efektu
Gówno z ulicy potrafi struć niemiłosiernie i nie jest to amfetamina, więc najlepszym sposobem jest mieć dostęp do dobrej jakości materiału.
  • 6255 / 446 / 12
Acidor pisze:
[...] najlepszym sposobem jest mieć dostęp do dobrej jakości materiału.
Amfetamina każdej czystości wywołuje zjazdy, choć mogą być one pogarszane przez resztki substratów z reakcji, lub psychoaktywne domieszki. Wątpię jednak, czy amfetamina rzeniona jest innymi dragami (np. efedryną), bo amfetamina jest najprostsza i najtańsza w syntezie - domieszki byłyby droższe, niż przycinany towar.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 984 / 6 / 0
@up efedryną może nie, ale sam kiedyś myślałem że jak już "rozjebać" to chyba sudafedem. Muszę kiedyś sprawdzić jak zadziała w takiej postaci, no i jaki byłby zjazd.

@down: ok ok sorry za offtop, ale suda bez ekstrakcji
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 3 razy.
głupio wyszło...
  • 6255 / 446 / 12
Sudafed? Tym bardziej się to nie opłaca. Może i towar mniej by stracił na mocy, ale Sudafed to koszt 12zł, bodaj, za niecały gram domieszki. To kompletnie bez sensu, gdy kreatyny możesz kupić 30x1,25g za 5zł...

A zanieszczyszczenia z reakcji to zmienna kwestia z sortu na sort. Prosiłbym o opisywanie metod zmniejszania zjazdu wywołanego amfetaminą samą w sobie, bardziej niż losowymi czynnikami.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.