Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Hehe, pierw zajarać dobrego bucha potem dobrze się najeść i iść spać.
Uwaga! Użytkownik Bayerz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 12 / 0
Na zakonczenie bani fetowej, preferuje/polecam benzo typu estazolam + hydroksyzyna/diphergan + dojebać 1-2tabsy zolpidemu donosowo. To jest uwazam NAJLEPSZA opcja z mozliwych, nieliczac "kaca zolpidemowego" ktory dopelni zwala po fecie na zajutrz %-D

Na samo zmniejszanie zjazdu /przedluzanie dzialania amf, dobrze jest brac witaminy vigor complete (wyraznie spokojniej sie poczulem po tym jak chcialem oszalec od schodzacej fety), napoje izotoniczne jak oShee, powerrade, czysty kofa, a najlpeiej czysta L-tyrozyna w kapsach (!!!), glukoza, magnez (neomag forte), potas (kalduym). z Tym ze z magnezem lepeij uwazac, potas wypada uzupelniac na bierzaco, a magnez np wtedy jak sie poczujesz ze masz uczucie 'ciaglego zjazdu' niezaleznie od czestosci i ilosci powtarzanych dawek - to jest wg mnie objaw spadkupoziomu Mg i glukozy. Kolatanie serca to zas oznaki braku potasu, co jest sprawą krytyczną w trakcie brania stymulantów i bywa bardzo niebezpieczne, o czym mało kto wie i zdaje sovbie sprawe na ile.
  • 2 / / 0
ja wcinam mandarynki jak głupia, bo to jeszcze jakoś wchodzi. później łapię bucha i jak da radę to wchłaniam coś czekoladowego. czasem nie da rady, więc biorę się za jogurt przynajmniej. i spać- spać do oporu
świat oszalał już na dobre; korba w normie- masz z tym problem?
  • 3007 / 7 / 0
Tak czekolada bądź mocne kakao, w końcu wywołują wyluzowanie i poprawę humoru
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 7 / 0
Wlasnie schodze po dniu spedzonym na gramie fety… Myslalem, ze starczy do rana, ale tolerka nie pozwolila sie zabawic I teraz jest chujnia… Ten jebany niepokoj I negatywne mysli w glowie, czarny scenariusz.

Nie potrafie juz cpac stymulantow… Kiedys bym jechal 3 dni pod rzad, teraz musi mnie kumpel pocieszac bo chodze w kolko. Jebany syf, ale przyjemny dopoki Mlody Bog syndrome trwa. Chuja to warte tak naprawde, kase wydalem, zyly 2 rozjebalem, idiote z siebie zrobilem, lapa opuchnieta, nos zapchany na 3 przyszle dni I na chuj mi to?

Mial byc gram na weekend, a skonczylo sie gramem rozjebanym w 10h, nietrafnymi strzalami, zmarnowanym towarem I wciaganiem gowna, ktore ledwie co przedluzylo nijakie uczucie, opozniajac to co musi I tak sie stac, czyli zjazd.

Mam benzo, ale jestem zbyt zestresowany, zeby sie przekonac do zapodania go... KURWA, I did it again.

Sorry, musialem tu wkleic wpis z pamietnika
  • 1709 / 11 / 0
@DymPaliKali

Nie wiem czy kwetiapina to najlepszy pomysł, obniża próg drgawkowy, ryzyko ZZN
+ jest taki, że na schizy może pomóc (oczywiście nie natychmiastowo)

Nie żebym się wymądrzał, przejrzałem trochę neta, dodam jeszcze by nie pić do tego alkoholu, wypiłem 2 piwa, po jakiś 3 godzinach bełkotałem i nie byłem w stanie chodzić do tego strasznie zaburzona świadomość - toksykologią się skończyło ( ale jak odzyskałem siły to się ubrałem i wyszedłem na miasto po dwa harnasie i setke, wypiłem gdzieś w bramie i wróciłem na oddział %-D %-D )

Wydaje mi się, że dobre wyjście to długo działająca benzodiazepina i ...kodeina (w rozsądnych dawkach) by nie bolało ale by nie wpaść z deszczu pod rynne.
  • 196 / 1 / 0
Piwo kawa joincik szama. Piwo kawa joincik szama i tak powtarzać, aż do uzyskania porządanego efektu
Gówno z ulicy potrafi struć niemiłosiernie i nie jest to amfetamina, więc najlepszym sposobem jest mieć dostęp do dobrej jakości materiału.
  • 6255 / 446 / 12
Acidor pisze:
[...] najlepszym sposobem jest mieć dostęp do dobrej jakości materiału.
Amfetamina każdej czystości wywołuje zjazdy, choć mogą być one pogarszane przez resztki substratów z reakcji, lub psychoaktywne domieszki. Wątpię jednak, czy amfetamina rzeniona jest innymi dragami (np. efedryną), bo amfetamina jest najprostsza i najtańsza w syntezie - domieszki byłyby droższe, niż przycinany towar.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 984 / 6 / 0
@up efedryną może nie, ale sam kiedyś myślałem że jak już "rozjebać" to chyba sudafedem. Muszę kiedyś sprawdzić jak zadziała w takiej postaci, no i jaki byłby zjazd.

@down: ok ok sorry za offtop, ale suda bez ekstrakcji
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 3 razy.
głupio wyszło...
  • 6255 / 446 / 12
Sudafed? Tym bardziej się to nie opłaca. Może i towar mniej by stracił na mocy, ale Sudafed to koszt 12zł, bodaj, za niecały gram domieszki. To kompletnie bez sensu, gdy kreatyny możesz kupić 30x1,25g za 5zł...

A zanieszczyszczenia z reakcji to zmienna kwestia z sortu na sort. Prosiłbym o opisywanie metod zmniejszania zjazdu wywołanego amfetaminą samą w sobie, bardziej niż losowymi czynnikami.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.