Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 3 / 0
Pamietam w najgrobszym ciagu jebalem tego 20-30 mg 2x dziennie razem z etizolamem i alko i jedynie co bylo po mnie widac to lekko zwolnione ruchy. Teraz 8mg na lekka zwale po kapke za czestym kropiniem gbl przez ostatni tydzien idealnie podzialalo. Dwa piwa i mozna egzystowac ;)
  • 1660 / 300 / 0
SlawomirAnonim pisze:
Ja piw do flubro nie piłem,ale już przy 10 mg miałem małego blackouta.Mówie do kumpla,że byłem dzisiaj w urzędzie sprawę załatwić,a on do mnie:Przecież ty kurwa tam wczoraj byłeś :P I mały zonk,także uważałbym z tym piwem,szczególnie u nowicjuszy.Według mnie 10 mg to taka górna granica bezpieczeństwa :)
Ja tak samo. Ciągle o czymś mówiłem, co zrobiłem dziś albo przed chwilą. a dostaję odpowiedz w stylu toż ty to wczoraj robiłeś %-D Flubromazepam ma wyjątkową predyspozycję do takich zamieszań w pamięci.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 477 / 77 / 0
Faktycznie to benzo ma potencjał rekreacyjny? Póki co nie ma klonazolamu na rynku i nie wiem czy warto w ogóle wydawać pieniądze na ten flubromazepam.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 3 / 0
Jak dla mnie ma potencjal rekreacyjny, szczegolnie w sytuacjach takich jak praca gdy nie widac na pierwszy rzut ze za wiele Cie dzis nie obchodzi ;) Wczoraj na fluoro microdosowalem 2-oxo-pce i przesunelo faze na ciepla strone koldry. Zaczalem okolo 23 sniffem, po 8 natmoisat obudzilem sie wyspany i ehhhhhhhhhhh to moj ostatni batch. Nie moge tak sie bawic bo konczy sie to na dluzszej lini czasu w nieprzjemnym miejscu ;S

Dodam jescze ze bylem wczoraj na silce po 17 ( po przed wczorajszej dawce 8 mg na sen po psychodelikach z szerokiego zakresu ok.24) i wyniki odrobinke slabsze, socjal natomiast poziom wyzej. No nic dobrze wiedzialem jak dlugo to trzyma ciesze sie tylko z tego jak mi tolerka przez ostatnie lata spadla ;D
  • 58 / 4 / 0
Na mnie na to flubro to dziwnie działa. Kwestia słabego sotu nie wchodzi w rachubę - zamówiłem od czołowego vendora w tym kraju. Domniemywam, że może tolerka coś namieszała, bo wcinałem troche klonów ostatnio..

Pomimo ostrzeżeń użytkowników z mieszaniem fbz z alko wczoraj namówiłem się na melanż niedługo po spożyciu 16mg. Miało być delikatnie 0,5 na pół, a wyszło jak zwykle.. po 2 następne połówki trzeba było lecieć do nocnego. Żeby było mało to w trakcie picia dorzuciłem 100mg 2fa (co by mnie nie pozamiatało zbyt szybko), a później kolejne 16 mg fbz gdy w ruch już poszła trzecia flaszka.. Żadnego urwanego filmu nie doświadczyłem... klasyczna najebka z efektem lelekiego spida po 2FA... ba nawet rano obudziłem się bez kaca (po 6 godzinach snu).
i wiecie co? Chyba dopiero dzisiaj rano jak wstałem poczułem działanie tego benzo - jeszcze nigdy nie byłem taki miły dla domowników. Dla każdego zrobiłem obiad, dom posprzątałem i do tego naprawiłem pralkę :D

W następny weekend spróbuje solo 32 mg, zobaczymy jak posmyra :cool:
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 209 / 3 / 0
Ja ostatnio po sprobowaniu rowniez popularnego sortu tabsow tez mialem takie odczucie ze to empatyczne dzialanie pojawia sie po dluuugim czasie od wziecia i bardzo dlugo sie utrzymuje otwartosc i empatia - co bardzo cenie . Kiedys mialem w proszku rozrabiane z woda i takiego efektu nie pamietam ale za duzo jebalem innych rzeczy aby byc pewnym.

Wczoraj sprobowalem dzwiny mix - mianowicie 2-oxo-pce ( z mg 30mg, ale trzeci dzien z rzedu wiec tolerka jest) + (knock outa w tym : Fenibut (B-Phenyl-Y-Aminobutyric Acid)
GABA (Gamma Aminobutyric Acid)
Świeżbiec właściwy ekstrakt (standaryzowany do 98% l-dopa)
5-HTP (5-hydroksytryptofan)
Pikamilon
Waleriana ekstrakt (z korzenia)
(Min. 0,8% kwasu walerianowego)
Ekstrakt 4:1 z Szyszek Chmielu
L-teanina (5-N-etyl-glutamina)
Sulbutiamina
Melatonina - o to glownie chodzillo a nie mialem solo :D)
(N-acetyl-5-metoksytryptamina)
Piperyna
alantamina
+ 2 mg fluoro (kumulacja wieksza bo dorzucam codziennie)

Zaczalem sie fajny senny trip na ambientowej muzycie ale szybko skonczyl z pobudka 10h pozniej ;s
  • 1660 / 300 / 0
Jebana tolera. Niedawno przerobiłem 400mg w mniej niż tydzień i tylko zwolnione ruchy miałem i czasem się zataczałem. I to jeszcze po skończeniu się towaru. Może tydzień potem przyszło 15 tabsów klonazolamu, które chyba w 3 dni ojebałem, bo po dawkach typu 2mg ledwo coś czuję, do tego następnego dnia 320mg flubromazepamu przyszło i mieszałem to wszystko, a najlepsze, że wszystko pamiętam. Po 32mg+ wrzucałem razem z klonem i DXM. Jak tu żyć? %-D Nie no, chodziło mi tylko o rzucenie opiatów i poszło jak z płatka. Tyko jeszcze mnie zarzuca czasami :-D Kurde ile to trzyma.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 568 / 53 / 0
Po 12mg jest zajebiscie na drugi i trzeci dzień. Tylko trzeba mieć chwilę wolnego, bo jak ja się jebnąłem spać po takiej dawce to spałem z 14h. Dopiero po pobudce można wyczuć subtelne działanie, które utrzymuje się jeszcze jakieś dwa dni i sobie beztrosko wykonywać wszelkie czynności, na które z reguły nie mamy ochoty.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2016 przez SoulTrance, łącznie zmieniany 1 raz.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 568 / 53 / 0
do usunięcia
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1660 / 300 / 0
Nie ma z tym żartów. Działanie utrzymuje się dłuugo po zaprzestaniu brania (dodam tak nawiasem, że 400mg flubromazepamu u mnie nie wytrzymało tygodnia. Może 5 dni. Moi drodzy, nie róbcie tego w domu %-D ). Dlatego wychodzę np. z psem wieczorem, żeby nikt nie widział jak mnie na chodniku to z lewej to z prawej strony buja (i nie jest to pies :-D ). Nieraz prawie się z krawężnika zjebałem. Ale i tak przegrywa z Bogiem Klonazolamem, jeżeli chodzi o zaburzenia równowagi, bo wszystkie szramy jakie mam, jakby ktoś żelazkiem przypalał, to dlatego, że z mocą hipernowej przyjebałem o meble albo podłogę ;-)

Moim marzeniem jest 100mg klonazolamu i ponad 400mg flubromazolamu, żeby padaczki po klonie nie dostać. To coś poważnie ratuje poprzez swój niesamowicie długi czas półtrwania. :gun: :diabolic:

Ale nie wiem, czy bym tej setki klona nie zjadł w 3 dni :'( Przynajmniej padaki by nie było, bo z moich badań wynika (przynajmniej dla mnie), że nie intensywność brania, a czas brania powoduje nieprzyjemne stany. :finger:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.