Enteogeny na stałe uczyniły świat piękniejszym. Każda drobnostka mnie zachwyca. Dzięki nim też coraz więcej medytuję i z coraz lepszym skutkiem. Zdecydowanie potrzebowalam katalizatorów.
Poza tym poznałam wielu wspaniałych ludzi, w tym mojego chłopaka.
Enteogeny okazały się błogosławieństwem dla mojego życia.
Nie zdarzyło mi się żałować więc można to uznać za pozytywny wpływ
drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
4problemyzpamienciom pisze:Raz byś coś strzelił, to byś nie zapomniał i zakładam, że zrobiłbyś wszystko, żeby to powtórzyć.drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
drlooney pisze:Wątpię, że ten 1 raz nastąpi, bo panicznie boję się igieł oraz mam tiki. Na sam widok igły jestem w stanie wyjść z pomieszczenia, w którym ona jest. A tiki takie, że często drży mi głowa/ręce, więc nie dałbym rady sobie tak strzelić.4problemyzpamienciom pisze:Raz byś coś strzelił, to byś nie zapomniał i zakładam, że zrobiłbyś wszystko, żeby to powtórzyć.drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
Tak czy siak - powodzenia. Pamiętaj tylko, że ocenisz to dopiero pod wpływem okazji. Pierwszej lepszej. Ja się długo nie wahałem. Fakt faktem, trwało to TYLKO miesiąc. Opio zostało do dziś.
Zanim ćpałam, to chodziłam 7 dni w tyg na siłownię i 7 dni w tyg biegałam po 10km i to był okres mojej największej towarzyskości, melanży, szczęścia i doskonałego samopoczucia.
Okres życia z ćpaniem to samotność i niekończące się zwały.
Pierdolę to.
SandS pisze:Zanim ćpałam, to chodziłam 7 dni w tyg na siłownię i 7 dni w tyg biegałam po 10km i to był okres mojej największej towarzyskości, melanży
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.