Enteogeny na stałe uczyniły świat piękniejszym. Każda drobnostka mnie zachwyca. Dzięki nim też coraz więcej medytuję i z coraz lepszym skutkiem. Zdecydowanie potrzebowalam katalizatorów.
Poza tym poznałam wielu wspaniałych ludzi, w tym mojego chłopaka.
Enteogeny okazały się błogosławieństwem dla mojego życia.
Nie zdarzyło mi się żałować więc można to uznać za pozytywny wpływ
drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
4problemyzpamienciom pisze:Raz byś coś strzelił, to byś nie zapomniał i zakładam, że zrobiłbyś wszystko, żeby to powtórzyć.drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
drlooney pisze:Wątpię, że ten 1 raz nastąpi, bo panicznie boję się igieł oraz mam tiki. Na sam widok igły jestem w stanie wyjść z pomieszczenia, w którym ona jest. A tiki takie, że często drży mi głowa/ręce, więc nie dałbym rady sobie tak strzelić.4problemyzpamienciom pisze:Raz byś coś strzelił, to byś nie zapomniał i zakładam, że zrobiłbyś wszystko, żeby to powtórzyć.drlooney pisze:(ponownie bez urazy Panowie lubujący I.V.).
Tak czy siak - powodzenia. Pamiętaj tylko, że ocenisz to dopiero pod wpływem okazji. Pierwszej lepszej. Ja się długo nie wahałem. Fakt faktem, trwało to TYLKO miesiąc. Opio zostało do dziś.
Zanim ćpałam, to chodziłam 7 dni w tyg na siłownię i 7 dni w tyg biegałam po 10km i to był okres mojej największej towarzyskości, melanży, szczęścia i doskonałego samopoczucia.
Okres życia z ćpaniem to samotność i niekończące się zwały.
Pierdolę to.
SandS pisze:Zanim ćpałam, to chodziłam 7 dni w tyg na siłownię i 7 dni w tyg biegałam po 10km i to był okres mojej największej towarzyskości, melanży
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.