- probuje zdac prawko i mnie to meczy, ze nie moge zdac
- mam mature w maju
- moj dziadek jest bardzo chory juz trzeci tydzien
- ledwo zdalam semestr
- miałam egzamin zawodowy i musial pojsc slabo
- w sobote studniowka
No ogolnie moje zycie to ciągły stres i narkotyki typu benza, deks czy koda mają być "odskocznią" od problemów, ale czuje ze jednak to przestaje byc takie super
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Czas zebrac sie w garść, dorosnac i wziac za siebie odpowiedzialność
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Wiem jak to jest kiedy sie naloży spraw na glowe. Taka benza czy deks w wysokich dawkach w zdaniu prawka nie pomoze . O czym wiesz. Na forum jest wiecej postow pokazujacych pozytywy niz negatywy wojazy na substancjach. Jak juz latac to jakis psychodelik . Po yrj benzie to mozna miec powidoki nawet dlugie miesiace. Zrobisz ekstrakcje ale iles sioli przechodzi. Sol jest niezdrowa dla nerek . benza to substancja by zaspokoić swoja ciekawosc i eiecej nie brac .
Ja ją stawiam na poziomie wilczej jagody , datury. Drag ktorego nie mam zamiaru sprobowac. To jest wyzsza szkola jazdy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nerwica to tylko początek przyjemności jakie Cię czekają przy waleniu dragów. :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".