26 stycznia 2025dawidek7090 pisze: Ok a czym można przerwać ten stan szybciej?
Zadbaj o elektrolity i sen.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pij duzo wody mineralnej ale bez przesady! 3 łyki co 15min bo inaczej przez Ciebie przeleci i nic się nie przyjmie z tej wody! /Mx
Otworz okno by sie przewietrzyc.
Elektrolity
nie dawno ze po amfie tez tak miales a koledzy więcej dociągali i nic im nie bylo.
To samo w sobie nie jest zdrowe a jak ktoś ma jakies predyspozycje do zlych reakcji to powinien sie zatrzymac . Przynajmniej ograniczyc
Mozesz miec niezdiagnozowane nadcisnienie albo inne problemy natury krazeniowo oddechowej
The methapor of Life
Co ja mam zrobic? Nie wiem czy ja sie pochorowalam czy benza az tak mnie załatwiła. Mam w sobotę studniowke i nie wiem czy nie isc do lekarza jutro aby na sobotę byc żywa i zdrowa
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Byly takie wypowiedzi użytkowników o goraczce i złym ssmopoczuciu.
Moze wyszlasz na dwor i to tez nie pomoglo. Czesto to bierzesz ?
Polecam jednak bezpieczniejsze substancje.
Po benzie mozesz sobie zalatwic jakies powidoki na pol roku i wydaje sie dosyc ryjaca banie i uszkadza watrobe i nerki
The methapor of Life
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.