Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1759 / 584 / 0
Nie kombinuj po prostu. Odpoczywaj, pij wodę mineralną i czekaj. Raz, że nic nie wykombinujesz, a dwa, że możesz w jakieś głupoty w Internecie uwierzyć i bardziej namieszać.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5219 / 927 / 0
26 stycznia 2025dawidek7090 pisze:
Ok a czym można przerwać ten stan szybciej?
Pij dużo wody. Mozesz tej zjesc węgiel aktywny . Taki na sraczke. Stosuja go w odtruciach.
Zadbaj o elektrolity i sen.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / / 0
potrzebuje porady, od godziny 9 wzialem kilka nie za duzych kresek krysztalu i teraz czuje sie jakbym mial zemdlec czyli, robi mi sie goraco ale i tez jednoczesnie zimno, widze na rozmazane, tlumi mi sie dzwiek. mam juz tak drugi raz od jakiegos czasu, czesto biore wiec to co dzis wzialem nie bylo jakas duza dawka, co to moze powodowac i co moge zrobic zeby lepiej sie poczuc?
  • 5839 / 1209 / 43
Wanna zimnej wody.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5219 / 927 / 0
Jak dasz rade to zmierz cisnienie
Pij duzo wody mineralnej ale bez przesady! 3 łyki co 15min bo inaczej przez Ciebie przeleci i nic się nie przyjmie z tej wody! /Mx
Otworz okno by sie przewietrzyc.
Elektrolity
nie dawno ze po amfie tez tak miales a koledzy więcej dociągali i nic im nie bylo.
To samo w sobie nie jest zdrowe a jak ktoś ma jakies predyspozycje do zlych reakcji to powinien sie zatrzymac . Przynajmniej ograniczyc
Mozesz miec niezdiagnozowane nadcisnienie albo inne problemy natury krazeniowo oddechowej
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 78 / 3 / 0
Dzięki Panowie, przemęczyłem się na trzeźwo, bez tabsow czy nawet kropel walerianowych, fenibut wyparował, czuję się już ok.
  • 104 / 8 / 0
W piątek wieczorem i w sobotę w nocy przezylam dosyć ciezkiego jak na mnie tripa na 3 saszetkach benzydaminy. Nie spalam 40 godzin i wyszlam w tym czasie pare razy na dwór. W sobotę wieczorem zasnelam po wzieciu 100mg asertinu. W niedziele czulam sie jeszcze dobrze, wyspałam się i miałam nawet dużo siły. W poniedziałek rano obudzialam sie cała spocona i mokra. Czułam sie fatalnie, bez sił, drzaly mi ręce, nie moglam zlapac odpowiedniej ostrości wzroku i bylam bardzo senna. Po powrocie do domu ze szkoły i po odebraniu siostry po prostu sie położyłam i zasnęłam na dlugo. Okolo 20 sie przebudziłam i poszlam spac dalej az do 6.20 rano we wtorek. Jak sie przebudziłam o tej to poszłam spac dalej do około 9.00 rano i wstałam cała mokra od potu. Umylam się, zjadlam sniadanie i potem caly czas bylam jakas glodna, chcialam jeść slodkie i ogólnie wszystko. Potem chyba gdzies okolo 11 drzemnelam sie i wstalam okoko 15 nadal głodna. Okazalo sie ze mam temperature 37°C i czulam sie fatalnie. Od 15 do teraz czyli prawie 20.00 czuje sie tak dziwnie. Bez siły, jest mi albo zimno albo goraco, bolą mnie mięśnie na udach, jestem glodna ale ciezko mi wchodzi jedzenie i chodze bez celu

Co ja mam zrobic? Nie wiem czy ja sie pochorowalam czy benza az tak mnie załatwiła. Mam w sobotę studniowke i nie wiem czy nie isc do lekarza jutro aby na sobotę byc żywa i zdrowa
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5219 / 927 / 0
..robisz ekstrakcje ?

Byly takie wypowiedzi użytkowników o goraczce i złym ssmopoczuciu.
Moze wyszlasz na dwor i to tez nie pomoglo. Czesto to bierzesz ?
Polecam jednak bezpieczniejsze substancje.
Po benzie mozesz sobie zalatwic jakies powidoki na pol roku i wydaje sie dosyc ryjaca banie i uszkadza watrobe i nerki
The methapor of Life

• 104 / 8 / 0
Zrobilam ekstrakcje, to oczywiste. Ostatnio benze bralam w listopadzie i to byl pierwszy raz wtedy, ten byl drugi i zamiast powidoków mam snieg optyczny i gorzej widze
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 978 / 180 / 0
@Poluska mi się wydaje że nabawiłaś się jakiejś nerwicy lękowej.Ogranicz benze i inne używki całkiem na jakiś czas,zdrowy tryb życia a z czasem zobaczysz czy lepiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.