Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 880 / 364 / 6
Załogo, czy nada się to do tłumienia lęków napadowych, tak powiedzmy żeby w przeciągu 30 minut wyciszyć sobie lęki dawką 0,5 mg? Dawkowanie dla osoby niezepsutej :)
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1974 / 525 / 0
Tak, ja to czułem już po 20min około. Tylko ten lek na prawdę można stosować tylko doraźnie, powiedziałbym, maksymalnie raz na tydzień, nie bierz nigdy 2 dni z rzędu. Natomiast 1mg wrzucony doraźnie, stłumi napad lęku skutecznie, ino może Cie zamulić na 2-3h drzemkę, ja tak przynajmniej miałem. Możesz spróbować w sumie 0,5mg tylko ale jest problem tego typu, że pewnie będziesz używać te żółte pillsy a w nich substancja jest nierówno rozłożona i pół tabsa to niekoniecznie będzie 0,5mg.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 522 / 64 / 0
Flualprazolam jest świetny, na wszystko - taka alpra na sterydach. Moim zdaniem nie nadaje się do ciągów, amnezja straszna i w ogóle jakoś dziwnie się czułem jak przerobiłem 5 tab w 3 tygodnie.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 525 / 0
Tak jak alpra powinna być stosowana doraźnie, aczkolwiek czasem można ją pojeść 1-2mg dziennie, przez powiedzmy tydzień, tak flualpra SERIO-SERIO, trzeba wrzucać TYLKO doraźnie i nigdy jeść dzień po dniu. Poczytajcie ten temat, Pampuk np. opisywał uzależnienie od flualpry, które ma być gorsze od klonazolamu a ten przy wjebaniu pokazał mi piekło, nie chcę wiedzieć jak wygląda piekło odstawki flualpry. Niektórzy wspominali, że już po 3 dniach używania , pojawiają się efekty odstawienne więc wnioski wyciągnijcie sami. :świnia:
  • 880 / 364 / 6
Spokojnie, ja efekty odstawiennie miałam już po 2 dniach brania flualprazolamu w dawkach 1 mg+, także wiem z czym to się je :D
  • 1070 / 137 / 0
Ile tego zjeść na początek żeby się fajnie rozmawiało z ludźmi, ale nie występował efekt amnezyjny?xD Sort od ll. Tolerkę mam minimalną, jedynie co jakiś czas zarzucany eti w małych dawkach i on się sprawdzał super do tematów typu załatwienie ważnej sprawy. Niestety nasze opresyjne państwo wie lepiej i trzeba szukać rc zamiennika;)
  • 880 / 364 / 6
na start polecałabym 0,25 mg. ja raz po 0,5 mg zalałam sobie laptopa i zupełnie tego nie pamiętałam ;[
  • 1974 / 525 / 0
01 czerwca 2019dash pisze:
Ile tego zjeść na początek żeby się fajnie rozmawiało z ludźmi, ale nie występował efekt amnezyjny?xD Sort od ll. Tolerkę mam minimalną, jedynie co jakiś czas zarzucany eti w małych dawkach i on się sprawdzał super do tematów typu załatwienie ważnej sprawy. Niestety nasze opresyjne państwo wie lepiej i trzeba szukać rc zamiennika;)
Flualpra moim zdaniem nie nada się jako zamiennik etizolamu, zjadłem w życiu sporo eti i wiem o jakie działanie Ci chodzi, eti to prospołeczne benzo, działające lekko w tle, flualpra to upierdolenie i senność, bliżej jej do klonazolamu ale jest chujowsza, imo.
Diklazepam może by się sprawdził zamiast eti, chyba można go dostać u jednego z vendorów.
  • 266 / 9 / 0
Mnie flualprazolam usypia nawet nie wiem kiedy ,po ok 20 minutach, kiedy nic nie ćpam. Kiedy jadę na heksenie i kończę ciąg usypia w ok 40- 50 min . Moim zdaniem tylko do tego się nadaje i tylko do tego jest mi potrzebny.
  • 1974 / 525 / 0
No mi się zdarzyło po 1mg usnąć nieświadomie przy oglądaniu tv, co mi się nigdy po benzo nie zdarza.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.