Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
41
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1192

ODPOWIEDZ
  • 1916 / 335 / 2
Może powiedz że chcesz je łączyć z innym lekiem który bierzesz w zastrzyku, ale wtedy z automatu chyba będzie łatka ćpuna.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1277 / 130 / 0
31 maja 2018jezus_chytrus pisze:
Poważnie tak od razu dają diazepam w ampułkach? W moich stronach najłatwiej dostać alprazolam, a z diazepamem (w tabletkach) paradoksalnie trzeba się nieźle nakombinować.
".
Mam na myśli dojście do diazepamu inj z czarnego rynku. Jeśli chodzi o lekarzy to diazepam potem clon. :-)
Na dostanie dizapamu inj nawet bym nie liczył, żaden bajer nie przejdzie benzodiazepiny nie są toksyczne dla żołądka, chyba że ktoś dobrze zaznajomionego lekarza wtedy szany są nieco większe.
  • 954 / 51 / 0
W sumie chuj, przy następnej okazji u rodzinnego pościemniam, a prywatnie dam stówkę, powiem co chcę, jak na to przystanie, dorzucę kolejną i dodam, że poproszę w ampułkach %-D
  • 8103 / 907 / 0
[mention]JanBreivik2[/mention]
Jak pójdziesz do rodzinnego i będziesz chciał przekupić lekarza to nie radziłbym, jak trafi sie niezły skurwiel to zglosi do to organów ścigania i będziesz miął lipę. :wall:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 954 / 51 / 0
I tak już mam dużą XD
  • 1360 / 179 / 0
02 czerwca 2018UJebany pisze:
[mention]JanBreivik2[/mention]
Jak pójdziesz do rodzinnego i będziesz chciał przekupić lekarza to nie radziłbym, jak trafi sie niezły skurwiel to zglosi do to organów ścigania i będziesz miął lipę. :wall:
Nie zgłosi. A w lape raczej wezmie, większość lekarze to tacy łapownicy, ze za kase wypiszą wszystko, a już na biala receptę to już w ogole.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1211 / 615 / 0
A po co zgłaszać? Żeby sobie problemów narobić z bieganiem po komisariatach i składaniem zeznań? Tym bardziej, że bez niezbitych dowodów w postaci np. nagrania z dyktafonu nic takiemu pacjentowi nie mogą zrobić. A poza tym łapówkę też trzeba umieć dawać. ;-)

A żeby nie było offtopu: najłatwiej imo wysępić alprazolam, tym bardziej jeśli ma się udokumentowane zaburzenia lękowe. Nawet na lorka lekarze patrzą spod byka, a przecież to lek na to samo schorzenie co alpra, a do tego z dłuższym half-time a więc teoretycznie jest bezpieczniejszy. Za to każda prośba o Xanax kończy się wypisaniem bibułki i pytaniem "ile opakowań?". :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Będę probować wysępić od zwykłego lekarza rodzinnego benzo mówiąc że nie stać mnie aktualnie na psychiatrę, może się uda a jak nie to lipa bo psychiatra na stany lękowe i inne zaburzenia mi dał trittico po którym czuję się jakbym miała kaca, funkcjonować się nie da, to napiszę czy się uda ehhh
  • 1305 / 162 / 0
Mnie lekarze w 3 przychodniach znają jeden pyta nawet czy ampulki czy tabletki jest kochany od niego zawsze wychodzę z receptami na co chce jedynie odmówił mi zapisania DHC continius twierdząc ze to morfina wchodzę po prostu rzucę jakimś żartem ofc polprzytomny śmieje się ze mnie i mówi do pielęgniarki po receptę bo nie mam gdzie zapisać %-D ten do którego dziś idę ostatnio z 3 miesiące temu miał problem zapisać mi paczkę alpry pokaże mu listek klono powiem ze bralem z czarnego rynku klono i źródło wyschlo ja nie maam benzodiazepin ani tramca chociaż dołożyłem do tych 10 mg klono jeszcze 2mg i alpry 1mg to poza zimnem dreszczami czuję się nawet spoko bajera na zalamncaa mozze nie przejść %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
ja mialam lekarza, ktory widzac mnie, najpierw wypisywal benzo, a dopiero chwile pozniej pytal ( albo i nie ) czy ja jeszcze w jakiejs sprawie.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.