22 stycznia 2019blokowiska666 pisze: Z praktyki to wg. mnie miansa jest trochę mocniejsza, jeżeli mirty bierzesz 15mg to miansy, wziąłbym 10mg dla tego samego efektu. Ale odczuwalnie, są mniej więcej tej samej mocy.
Jak u ciebie z tolerką odnośnie miansy?
Liczę, że ta sytuacja z aptekami jeszcze chwilę potrwa, po czym wszystko wróci do normy. Zjawisko jest zbyt patologiczne, aby się unormowało.
23 stycznia 2019Hexa666 pisze: polećcie coś po czym mam nadzieje poczuje się lepiej bo już nie daje rady
Po drugie, jeśli pytasz o lek, to musisz dokładnie opisać swój przypadek, co się działo, co ci jest, czego oczekujesz itp. itd. bo tu nikt nie jest wróżką.
Sorry za offtop.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
25 stycznia 2019blokowiska666 pisze: Tolerka się pojawia ale szybko spada jak robię przerwe, już któryś rok używam miansy do usypiania i dawki 15-30mg cały czas dają rade.
Czy jakieś dłuższe przerwy.
I ogólne pytanie- jak tam z mirtą w aptekach dalej robią wały?
31 stycznia 2019snake3ater pisze:Jakie to są przerwy- np. kilkudniowe kiedy ratujesz się np benzo na sen? Po czym miansa znowu OK?25 stycznia 2019blokowiska666 pisze: Tolerka się pojawia ale szybko spada jak robię przerwe, już któryś rok używam miansy do usypiania i dawki 15-30mg cały czas dają rade.
Czy jakieś dłuższe przerwy.
I ogólne pytanie- jak tam z mirtą w aptekach dalej robią wały?
![]()
Po takiej przerwie 10-15mg czasem mi wystarczy by wysłać do łóżka.
Przy wyczerpaniu zapasów w aptekach dobry score.
Potrzebuję 15 mg/ doba, więc kolejne 2 miesiące zabezpieczone.
Mam łącznie zapas na około pół roku (jeszcze 2 paczki 30 mg mirtoru i mirtagenu).
Mam nadzieję, że jak mój zapas się skończy, to hurtownie skończą walić w chuja.
Po prostu żadnej innej Mirty nie było. Zapłaciłem 33 zł za 1 op. / 30 mg.
Widząc co się dzieje z tym lekiem w hurtowniach / aptekach, kupiłem po prostu "na zapas", mimo, że mam w domu mirtazepiny na 5 miesięcy (teraz na pół roku).
Mam nadzieję, że przez pół roku sytuacja się zmieni i zaprzestaną wyprzedawać to za granicę....
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.