Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / 2 / 0
Mija powoli tydzień odkąd nic nie brałam, czuję się okej - mam niezły nastrój, nie ciągnie mnie do kreski, jedyne co mi doskwiera to wieksze zmęczenie i senność, ale jest łatwiej niż się spodziewałam. Nie chcę wchodzić na żadne leki, nie sądzę, że są mi potrzebne. Mam w domu 5HTP, ale nie czułam potrzeby brania. Myślicie, że to znaczy, że ominęły mnie nieprzyjemne skutki odstawienia?
Co do schudnięcia, to był okres, kiedy schudłam dużo, ale potem pamiętałam, żeby jeść wartościowe rzeczy i około połowa zrzuconych kg powróciła i nie będę ukrywać, że jest mi teraz z moją wagą okej i nie chciałabym już przytyć, co pewnie będzie cholernie trudne bez fety...
Jedyne co mi po fecie zostało, to rysa na umyśle (?). Stałam się bardzo chłodna, obojętna i bezuczuciowa, niezdolna do stworzenia jakichkolwiek głębszych emocji. Parę osób już mi to wypomniało (nawet takich, które ćpają dłużej i więcej niż ja, wiec spodziewałam się, że są wyprane z emocji i uczuć badziej niż ja).
  • 535 / 107 / 0
Mam takie pytanie. Otóż podjalem mały zakład z kolegą o kasę, że do ósmego kwietnia pokonam ciężar 130 kg na klatkę w wyciskaniu sztangi leżąc. Podejrzewam jednak, że nie zdążę dojść do takiego wyniku, bo nie mam idealnych warunków do treningu, praca nie pozwala mi sie czasem wyspac. Nigdy nie zażywałem żadnych stymulantów i mam pytanie. Czy zażyta jednorazowo amfetamina w średniej dawce w celu wygrania tego zakładu moglaby mi pomóc podnieść o 15 kg więcej niż normalnie jestem w stanie na sucho, czy nie ma to żadnego wpływu na maksymalne obciążenie? Obecnie wycisnę około 105 kg, więc podejrzewam, że do kwietnia mój Max wyniesie około 115 kilogramów i zastanawiam się czy kreską speeda mógłbym dostać chwilowy zastrzyk siły na podniesienie 130 kg, oczywiście po rozgrzewce, zeby coś nie pękło.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2018 przez Ptaszyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1425 / 81 / 0
nie %-D
  • 535 / 107 / 0
10 marca 2018hess pisze:
nie %-D
Czyli to jest mit, że jak jesteś na fuce to można wykorzystać więcej siły mięśniowej?
  • 1016 / 97 / 0
Krzywdę sobie zrobisz, technikę i oddychanie dopracuj, pooglądaj powerlifterów na necie to może nawet wygrasz. Obecnie tym ciężko się naćpać w ogóle a ty na takie efekty liczysz.
The child is grown
The dream is gone
  • 535 / 107 / 0
10 marca 2018ChrisMoltisanti pisze:
Krzywdę sobie zrobisz, technikę i oddychanie dopracuj, pooglądaj powerlifterów na necie to może nawet wygrasz. Obecnie tym ciężko się naćpać w ogóle a ty na takie efekty liczysz.
Kurza twarz, nie wiem czy sama techniką nadrobię ciężar rzędu 15 kilogramów. Gdyby nie fakt, że moja praca nie zawsze pozwala mi przestrzegać rygoru treningowego to bym to spokojnie wygrał bez wspomagania, ale mam dwa razy w tygodniu na nocki. Wy jednak wiecie lepiej, bo ja nigdy nie miałem z tym styczności, jeśli piszecie, że mi to nie da wymiernej pomocy to nie będę brał.
  • 5 / / 0
Mam pytanie do osób z jakimś doświadczeniem w temacie. Czy wciąganie raz, dwa razy w miesiacu odbija się jakoś specjalnie na zdrowiu? Dodam, że nie mam pewności jakiej czystości jest towar. Nie mam zamiaru zostać pełnoetatowym ćpunem, nie pije, nie pale, potrzebuję tylko nie spać przez 24 raz lub dwa w miesiacu. Po takim jednorazowym braniu (zwykle okolo 0,5 na dwa razy) mam mniejszy zjazd niż kac poalkoholowy, tylko tym razem posmarkałam się straszliwie, nie jestem w stanie oddychac przez nos prawie i przełykanie śliny szło mi bardzo słabo przez dwa dni. Nie wiem ile z tego to wina amfetaminy, a ile przeziębienie.
Jeszcze jedno pytanko- czy jak feta smakuje rzeżuchą to dobrze czy źle?
  • 142 / 35 / 0
Tak czy siak na 99% z tych dwóch razy w miesiącu zrobi się po pewnym czasie 10 a jeszcze po pewnym 20. W stymulanty bardzo łatwo się wpierdolić. Co do smaku rzeżuchy - to dobry znak
  • 5396 / 966 / 0
13 marca 2018mastodnot pisze:
Mam pytanie do osób z jakimś doświadczeniem w temacie. Czy wciąganie raz, dwa razy w miesiacu odbija się jakoś specjalnie na zdrowiu? Dodam, że nie mam pewności jakiej czystości jest towar. Nie mam zamiaru zostać pełnoetatowym ćpunem, nie pije, nie pale, potrzebuję tylko nie spać przez 24 raz lub dwa w miesiacu. Po takim jednorazowym braniu (zwykle okolo 0,5 na dwa razy) mam mniejszy zjazd niż kac poalkoholowy, tylko tym razem posmarkałam się straszliwie, nie jestem w stanie oddychac przez nos prawie i przełykanie śliny szło mi bardzo słabo przez dwa dni. Nie wiem ile z tego to wina amfetaminy, a ile przeziębienie.
Jeszcze jedno pytanko- czy jak feta smakuje rzeżuchą to dobrze czy źle?
Jak masz silną wolę to da radę utrzymać jednak stimy mocno uzależniają psychicznie. Towar masz chujowy bo 250mg na strzal dobrej amph to z kapci wyrywa, rzeżucha, pierwsze słyszę do tego zatkany nos i smarki wyraźnie przemawiają za tym że jest dużo zanieczyszczeń w tym czymś co dostajesz jako amfetaminę. Zmień dilera.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1016 / 97 / 0
Tak, odbija się na zdrowiu. Jak nie zamierzasz zostać cpunem to powodzenia bo robisz wszystko w przeciwnym kierunku.
The child is grown
The dream is gone
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.