Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Co do schudnięcia, to był okres, kiedy schudłam dużo, ale potem pamiętałam, żeby jeść wartościowe rzeczy i około połowa zrzuconych kg powróciła i nie będę ukrywać, że jest mi teraz z moją wagą okej i nie chciałabym już przytyć, co pewnie będzie cholernie trudne bez fety...
Jedyne co mi po fecie zostało, to rysa na umyśle (?). Stałam się bardzo chłodna, obojętna i bezuczuciowa, niezdolna do stworzenia jakichkolwiek głębszych emocji. Parę osób już mi to wypomniało (nawet takich, które ćpają dłużej i więcej niż ja, wiec spodziewałam się, że są wyprane z emocji i uczuć badziej niż ja).
10 marca 2018hess pisze: nie
The dream is gone
10 marca 2018ChrisMoltisanti pisze: Krzywdę sobie zrobisz, technikę i oddychanie dopracuj, pooglądaj powerlifterów na necie to może nawet wygrasz. Obecnie tym ciężko się naćpać w ogóle a ty na takie efekty liczysz.
Jeszcze jedno pytanko- czy jak feta smakuje rzeżuchą to dobrze czy źle?
13 marca 2018mastodnot pisze: Mam pytanie do osób z jakimś doświadczeniem w temacie. Czy wciąganie raz, dwa razy w miesiacu odbija się jakoś specjalnie na zdrowiu? Dodam, że nie mam pewności jakiej czystości jest towar. Nie mam zamiaru zostać pełnoetatowym ćpunem, nie pije, nie pale, potrzebuję tylko nie spać przez 24 raz lub dwa w miesiacu. Po takim jednorazowym braniu (zwykle okolo 0,5 na dwa razy) mam mniejszy zjazd niż kac poalkoholowy, tylko tym razem posmarkałam się straszliwie, nie jestem w stanie oddychac przez nos prawie i przełykanie śliny szło mi bardzo słabo przez dwa dni. Nie wiem ile z tego to wina amfetaminy, a ile przeziębienie.
Jeszcze jedno pytanko- czy jak feta smakuje rzeżuchą to dobrze czy źle?
The dream is gone
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.