Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
^ moze przydużo strzelasz.
  • 917 / 235 / 0
^wiem,wiem ale jakoś się tak przyzwyczaiłem zawsze pestka w pestce około 250mg ,koreczek,woda,filtracja i puk...za dawnych czasów w Polsce to zawsze setke waliłem,jak skończyło sie dobre futro to wogóle przestałem brać spida,ale jak za granicą spróbowałem dobrego sortu to od razu od 250.. i tak zostało...
  • 50 / / 0
Myślicie że waląc witaminę A bombkami moc nieco spada? Czy po prostu dłużej się ładuje. Szkoda zatok, zębów... Stąd moje zapytanie.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Ciężko policzyć przyswajalność czy co. Nie rozumiem pytania.
The child is grown
The dream is gone
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
wg wiki amfetamina ma dostepnosc biologiczna p.o. 75-100%.
  • 1016 / 97 / 0
A ile osób u nas ma dostęp do Vyvasyne czy innych preparatów powszechnych np. w USA? Jak masz leki z amfą to nie wiem po co z tabletek robić bombki, jak nie masz to po co stosować dane dotyczącego tego do ulicznej amfy?
The child is grown
The dream is gone
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
vyvanse to inny preparat, ale pytanie bylo skierowane raczej odnosnie racematu amfetaminy i wydaje mi sie lepiej zastosowac takie dane niz zadne, nie?
  • 30 / 2 / 0
Hej. Jeśli ktoś może mnie odesłać to odpowiedniego wątku, to poproszę, bo nie mogę znaleźć, a jestem pewna, że kiedyś czytałam takowy.
Od kilku miesięcy brałam amfetaminę, czasem 0,2-0,6 w ciągu dnia, czasem więcej, czasem była dłuższa posiadówa i w ciągu 2 dni i 2 nocy znikały wszystkie zapasy czyli np 5g. Czasem przez 2 tygodnie brałam codziennie, a najdłuższa przerwa miedzy braniem to 2 dni. Teraz odcięłam się od znajomych, z którymi to brałam i próbuję zrobić detoks, ale jest to moje pierwsze takie odstawienie i nie do końca wiem, czego się spodziewać. Słyszałam, że wiele się zmienia, nawet po tygodniu czy dwóch. Może nie jest to zbyt imponujące, ale dziś jest 4 dzień od kiedy nie biorę i czuję się dobrze, tylko dużo śpię. Boję się tylko, że pojawi się jakiś nagły spadek nastroju. Chcę wiedzieć czego mniej więcej się spodziewać, ewentualnie jak sobie z tym radzić.
  • 34 / 8 / 0
Może wystąpić u Ciebie rozdrażnienie wywołane obniżeniem poziomu dopaminy spowodowane nagłym odstawieniem amfetaminy. Szczególnie często pojawia się rozchwianie emocjonalne - trzeba uważać, aby nie wpaść w złość. Najlepszy sposób na tego typu rzeczy to wyciszenie się i zrelaksowanie. Pierwsze 2 tygodnie sa najgorsze - później będzie już tylko lepiej.
  • 917 / 235 / 0
Odeśpij wszystkie zawalone nocki,zacznij sie dobrze odżywiać bo pewnie zchudłaś na witaminie A,może jakieś leki przeciwdepresyjne,ogolnie jakies hobby czy sport,tylko nie przerzucaj się na opio bo ja tak zrobiłem i bardzo tego żałuje.Zawsze mozesz iść do terapeuty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.