Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
u nas sprzedaż amfetaminy jest kontrolowana. Jest jedna i czy dobra jest czy zła jest i nie kopie i rzadko kiedy nawet cos rusza. To lepsza elminowana jest bo by ta nie szla. Nie można czegoś mieć bez pozwolenia, tym bardziej gdy lepsze. Jak się pokaże, to jeżdzi i szuka gdzie i skąd a jak upierdolą i przejsc co reszta najwyżej zostaje. Za dużo rąk tam, a każda jak najwięcej byle mieć i jeszcze mało i lipa jak chuj jest w moim mieście. Lipa jest. Wszystkiego niż amf moze nie być albo raz na czas być i co kto chce miec bo i tak nie idzie malo kto pali a krysztal wgl nie przeszedł i praktycznie moc sama tu tylko lata i na niej tu każdy lata. Coraz gorsza, choć była najlepsza. Różnych też juz i ta co ma dobra, a nawet lepsza od pozostałych. i żadna pasta i kamień nie dorównać był w stanie. I być jak ma była i wygląda amfetamina
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2018 przez harima, łącznie zmieniany 7 razy.
  • 948 / 279 / 2
u nas sprzedaż amfetaminy jest mocno kontrolowana
No racja, nawet bym powiedział, że należy do substancji psychotropowych grupy II-P które są w Polsce nielegalne! Niesamowite, jakich mamy mądrych ludzi na h i to nawet bez znaczka "kompetentny"
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
ciężko kurwa o moc chyba teraz dobra

Scalono. | STR88

a te pasty holenderskie to nie nadają się u nas. Co innego tam jak wypierdolić na imprezę chce na wknd. W Polsce jak się zacznie to się cały czas je potem zazwyczaj i pasta się nie nadaje do codziennego trybu życia. sztucznie wydupca za mocno nawet i chuja z tej eufori co nasza daje a potem coraz mniej tej dopaminy zostaje i sajdow i rycia a efektów brak. Ani po paru nockach coś lepszy humor z porycia i loty jak włącza wyjebane mial na wszystko . Tylko pl moc najlepsza

Scalono. | STR88

a nie z bmk robionego przez nich coś jeszcze im wyjdzie co wydupca i nasacza tym jakiś jebany podklad
  • 4 / / 0
Mam pytanie jako nowicjusz. postanowilam przerwać swoje dziewictwo narkotykowe i zjadłam pigułę, podziałało, ale po paru godzinach zaczęło mnie puszczać i miałam okropne ciśnienie na utrzymanie tego stanu. Nie miałam dostępu do niczego innego niż do fety, a zawsze się przed tym broniłam. Miałam tak duże parcie, ze wyfukałam sztukę w bardzo krótkim odstępie czasowym ( nie spałam oczywiście 3 dni). Na drugi dzień, miałam przewidzenia i halucynacje. Czy to od fety czy raczej od piguł? Fetę brałam jeszcze dwa razy i wszystko było okej, nie miałam ciśnienia na kolejne dawki, spałam już normalnie następnego dnia i nie miałam żadnych zwidów. Od czego więc tak się działo?
Dodam jeszcze, ze po czasie dowiedziałam się, ze piguła nie była na Extasie tylko na mefedronie. Mi to nic nie mówi, czy tak powinno być czy nie, jestem zielona w temacie, pomóżcie :)
  • 127 / 13 / 0
To jest od zmęczenia organizmu i zbyt dużej ilości wyfukania. To na pewno była amfa, że tak długo? Opisz wygląd smak i zapach towaru jak tylko najlepiej umiesz. Np, miała ostry piękący zapach, koloru białego. Zapach przypominał proszek do prania z jakimś nieznanym chemicznym zapachem, przypominający lekko plastik / rzeżuchę, czy inne. Może było wilgotne, albo suche i bez zapachu? Może mysz? Może to jakaś alfa miąchana jest. Kup i jak to samo, to się zdjęciem podziel. Kleiło się do samarki, czy sreberko?
Piguły na mefce? Czyżby dopalaczowe z x-cmc?xD Albo analogami jakimiś MDMA?
  • 3854 / 316 / 0
14 lutego 2018Krishna pisze:
Na drugi dzień, miałam przewidzenia i halucynacje.
Spokojnie, klasyka gatunku. Ważne, że nie objawiła Ci się matka Boska, grożąc przy tym palcem.
zjadłam pigułę, podziałało, ale po paru godzinach zaczęło mnie puszczać i miałam okropne ciśnienie na utrzymanie tego stanu
Ponownie - klasyka gatunku ;-)
Dodam jeszcze, ze po czasie dowiedziałam się, ze piguła nie była na Extasie tylko na mefedronie. Mi to nic nie mówi, czy tak powinno być czy nie, jestem zielona w temacie, pomóżcie
Dla -ekhem - producentów, zbić byle kupę prochu w tabletkę, a potem wybić na niej jakiekolwiek logo, to nie jest żaden problemem.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Na mefedronie? A moze na kokainie, rownie sensowne i oplacalne dla producenta/dila.
The child is grown
The dream is gone
  • 5046 / 893 / 0
Piguły na mefedronie. Tego jeszcze nie grali. Choć mef w Polszy jest , tylko w większych miastach gdzie się opłaci pchać dobrego mefa po dobrej cenie. Ja mefa 3 lata już ponad nie ćpałem ale kurwa to był mój perfect drug.
  • 123 / 7 / 0
14 lutego 2018ChrisMoltisanti pisze:
Na mefedronie? A moze na kokainie, rownie sensowne i oplacalne dla producenta/dila.
No chyba, że na tym osiedlowym mefedronie - czytaj klef/metaklef. Wtedy może by się to jakoś opłacało, a były już takie krążki. ;-)
  • 4 / / 0
14 lutego 2018CpamStrach pisze:
To jest od zmęczenia organizmu i zbyt dużej ilości wyfukania. To na pewno była amfa, że tak długo? Opisz wygląd smak i zapach towaru jak tylko najlepiej umiesz. Np, miała ostry piękący zapach, koloru białego. Zapach przypominał proszek do prania z jakimś nieznanym chemicznym zapachem, przypominający lekko plastik / rzeżuchę, czy inne. Może było wilgotne, albo suche i bez zapachu? Może mysz? Może to jakaś alfa miąchana jest. Kup i jak to samo, to się zdjęciem podziel. Kleiło się do samarki, czy sreberko?
Piguły na mefce? Czyżby dopalaczowe z x-cmc?xD Albo analogami jakimiś MDMA?
Niestety nie odpowiem Ci na te pytania, brałam 3 razy, Wiec smak i zapach były dla mnie po prostu „obrzydliwe”, nie powiem nic konkretnego. Jak będę miała jeszcze okazje to kupię i wstawię fotki, bo nie widziałam jak to wyglądało w samarze, było już wysypane, ale nie wydaje mi się, ze coś było z fetą nie tak, bo dawała mi zaufana osoba, która bierze od ładnych paru lat, więc nie sądzę, ze dałaby się zrobić w konia.
A co do piguł, to już sama nie wiem co o tym myśleć, przez to boje się w ogóle ogarniać piguły, żeby nie mieć żadnych ekscesów później 😅
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.