Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4486 / 712 / 2198
Dziękujemy. Owa persona została już zbanowana.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2392 / 664 / 0
Chciałbym zrozumieć dlaczego użytkownik "Czoug" zbanował użytkownika "Palkrolik".
  • 5985 / 1238 / 43
To na dłuższą metę nic się nie zrobi.
Boję się pomyśleć ileż tu takich małolatów na całym Forum jest.
Nic się nie zrobi, prócz porad w wątkach ogólnych, ale należy też "polować" na te ich altery, aczkolwiek nie wpadajmy w paranoje.
To walka z wiatrakami, i myślę że Moderacja sobie z tym poradzi.
Z moja małą pomocą.
Sam przyznaję się, że zakładając konto miałem skończone lat szesnaście.
Ale to były inne czasy i inna nieco mentalność.
Ale ja nie brałem takich rzeczy jak opiaty, stimy etc.
A dzieciak widzę leci grubo, w każdej chwili może się zaćpać, a jedyne od czego zostanie odklejony to własne wymiociny, nad monitorem komputera w włączonym forum Hypereall.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2024 przez london5, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 319 / 5
@WujekMorda Palkrolik dostał autobana ponieważ dostał warna, piątego do kolekcji, co poskutkowało autobanem.
Warny dostaje regularnie głównie za off-topic i shitposting, ostatni warn skutkujący banem, o który pytasz był związany z złamaniem regulaminu, konkretnie (Regulamin serwisu hyperreal.info
z dnia 18 kwietnia 2019 r. punktu §3 tytułu IV) o treści:
Administracja pisze:
§3. Korzystanie z Forum w celach handlowych jest surowo zabronione. Wiadomości, jak i tematy zawierające jakiekolwiek propozycje kupna, sprzedaży, odstąpienia lub wymiany będą usuwane, a ich autor karany. Wprowadzony zakaz dotyczy nie tylko substancji, lecz jakichkolwiek przedmiotów i usług. Paragraf ten nie uchybia przepisom regulaminów szczególnych.
Ów ustęp został złamany w kilku postach będących następstwem twojej prośby:
06 lutego 2024WujekMorda pisze:
Jak ktoś ma pomóc z benzo to proszę o pw
Przeoczyłem to i nie wymoderowałem, mea culpa.

Zakaz handlu jest najbardziej rygorystycznie penalizowaną zasadą tego forum. A definicja tego słowa to: "Handel - działalność polegająca na kupnie, sprzedaży lub wymianie towarów i usług.".
Mam nadzieję, że odpowiedź ci satysfakcjonuje oraz, że pytania, prośby czy rozmowy związane z handlem nie będą się więcej pojawiać.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3245 / 625 / 0
No ale linki do stron legalnych oficjalnych sklepów chyba można na PW?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1552 / 400 / 13
Sugeruje załatwiać takie tematy prywatnymi (i innymi niż to forum) kanałami.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2392 / 664 / 0
Dobrze Panowie. Zrozumiałem i dziękuję za odpowiedź.
  • 9710 / 1919 / 2
09 marca 2024Verbalhologram pisze:
No ale linki do stron legalnych oficjalnych sklepów chyba można na PW?
Jeśli jest to lek i mówisz kup w aptece Ziko, bo tam jest tanio to spoko.
Jeśli jest to suplement i mówisz - kup na allegro bo tam jest tanio to spoko.
Jeśli jednak jest to benzo i Ty mówisz słuchaj tu a tu jest benzo to nie można.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 696 / 150 / 2
Ja w sprawie formalnej- prosiłbym o precyzyjne wyjaśnienie pojęcia "gównoburza", bo takiego użył moderator Czoug dając warna. Rzecz miała miejsce w knajpie, gdzie jak wiadomo są dyskusje na ogólne tematy. Szukałem tego w regulaminie forum- niestety nie znalazłem.
Miłość jest jak opium...
  • 2392 / 664 / 0
@ IvoPartisan

Robiłeś ostrą spinę o jakieś małe nieistotne gówno (najprawdopodobniej nie w Hyde Parku) - wg tego co wiem to jest mniej więcej pojęcie "gównoburzy" ogólnie lepiej ,uważaj na Pana Czouga - jak się rozpedzi to banuje i warnuje na prawo i lewo - ale wszystko zgodnie z regulaminem zawsze to mu trzeba przyznać a regulamin obowiązuje wszystkich tak samo

jeśli się mylę proszę mnie poprawić. Z chęcią bym wysłuchał Twojej definicji słowa "Gównoburza" żebym na przyszłość wiedział jak niepostępować ; ) Pozdrawiam @Czoug
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.