Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie mam w sumie żadnej podkładki na benzo od psychiatry. Po prostu kiedys temu poprzedniemu lekarzowi powiedziałem ze na uspokojenie/ sen/ stany lękowe i mi przypisał.
Ten nowy kolo w sumie przekazał że chce mnie zobaczyć na wizycie blabla itd więc jtr albo pojutrz tam jade. Na pewno IKP moje se otworzy i jestem ciekaw. Na bank powiem mu ze lekarz z jego placówki mi to wypisywał uzaleznienie itd i że nie moze mnie tak teraz na lodzie zostawic ( jesli bedzie stawał okoniem). Bo stracę pracę bez tego i prawdopodobnie w trymiga się w osrodku znajde.
Jak ktoś ma pomóc z benzo to proszę o pw
Na koniec opowiedziałem o sytuacji i już mi nie zapisuje alpry. Dalej korzystam z usług Pani doktor, ale w przy zwykłych przypadłościach (antybiotyki i te sprawy). Czasem poproszę o pakę pregi 150mg i też nie robi problemu. Także wszystko zależy od woli lekarza i bajerki pacjenta.
Co do papierów to kiedyś kiedyś powiedziałem mu że pozbieram swoją dokumentację od wszystkich lekarzy i mu przyniosę to powiedział że nie potrzebne...
Gość jest współwłaścicielem przychodni. Powiedzmy że nazywa się Przychodnia Medycyny Rodzinnej "Kowalski i partnerzy"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów