Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 549 / 179 / 0
Nieeee no, ja nie liczyłam na żadne opio wtedy; po prostu chciałam sprawdzić, co mi dadzą. Eksperyment. Ale nie lubię tak robić. Jak mam jakieś prawdziwe problemy, no to ok, mogę iść do tego lekarza po leki. Jednak nawet opio nie są warte tego, by dla nich oszukiwać kogokolwiek. Ja się mogę z lekarzem co najwyżej "ustawić" - ja mu mówię, co chcę, on wypisuje, ja płacę, do widzenia. To lepsza opcja, niż latać i się prosić bez sensu, tym bardziej, gdy nie ma się do tego chęci ani predyspozycji.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 684 / 26 / 0
Odstawiam benzo, w poniedziałek będę brał 3.5mg klona. Chciałem tego dnia zarzucić trochę kody. Myślę o 300mg + 60mg DXM i 50mg prometazyny. Normalnie zazwyczaj biorę 450 kody, DXM i prometazynę, ale bez benzo. Dobrze to zaplanowałem? Nie pojebie mnie?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 2198 / 715 / 0
Nie, dawki ok. Tylko żebyś pod wpływem opio nie wpadł na pomysł żeby znowu dorzucać klony i rozjebywać sobie odstawkę. Edit: ja to w sumie bym brał 25mg promki, ale na mnie zawsze mocniej działała z tego co widziałem, 50mg to dla mnie sporo zwłaszcza z benzo i za bardzo aż zamula. Jak dla ciebie to w sam raz dawka to nie zmieniaj.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 51 / 7 / 0
Dostałem preparat w tabsa h musujących do rozpuszczenia w nie wielkiej ilości wody. W 30 code + 500parasyf. Da radę to oddzielić jakoś?
  • 3455 / 563 / 2
Da rade oddzielic musisz przeszukac tematy w jakimstam bylo ze da rady i opisane jak to zrobic.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
Chyba wystarczy rozpuścić i przefiltrować jak Antka @PeaceYo, powinno działać analogicznie, no bo niby czemu nie?

A ktoś mi może powie, co najlepiej zjeść przed kodeiną i ile czasu przed? Dzisiaj apty nieczynne, nie chce mi się latać do tych 24h, bo mnie tam z kasy już całkiem obedrą, poczekam do jutra sobie... W międzyczasie plan układam... Tak z 2,5-4h przed kodą jakieś śniadanko lekkie powinno być git, co? A później na lepsze wchłanianie Thio jakaś ciepła herbatka (chociaż z tym uwaga, bo to chyba na żołądek dobrze nie robi). Następnie tylko załatwić ważną sprawę, kodeinę zakupić i można walić. Dobry plan? Mam nadzieję, że prawilnie trzepnie... Już całe kilka dni Wielkiego Postu Opiatowego przeżyłam... Heh, czuję się jak jakiś opio-newbie. kodeina i kodeina i kodeina leci i to z przerwami! morfino, tęsknię, kiedy do mnie wrócisz? :zły:
My agony is your triumph
  • 3455 / 563 / 2
Ty to jestes dobra @badzingla ja niestety musze czekac do konca miesiaca na przelew :/
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
@Mefistofeles1945 widzisz, też czekam na przelewka, ale w międzyczasie powystawiałam jakieś różne śmieci z domu na ogłoszenia, czasem ktoś jest chętny na np. nudne książki, za duże ubrania, czy inne niepotrzebne rzeczy. Jeszcze kiedyś, kiedy mi aż tak bardzo nie zależało na kodeinie też takie śmietki niepotrzebne wystawiałam, nie uważam, żeby to było jakieś dno czy coś. Dzisiaj mi się udało 450mg walnąć, już wchodzi. Ojoooj ale histamina, bo antyhistamin dziś niet... Kiedyś taka dawka to byłoby tylko placebo, dziś taka dawka to wejście i nawet pewnie noddy. Z większymi ilościami naprawdę uważać trzeba będzie, a MSTki jak mi w łapy wpadną, to chyba zacznę od 50mg podawanych bardzo powoli...

Ale ta tolerancja to jakaś powalona. Dwa miechy temu szedł dobowo gram morfiny, czyli w przeliczeniu na kodę - 10 gramów. A teraz po 450mg kodeiny jest tak dobrze, że nawet bym nie chciała brać więcej, bo chyba bym się zadrapała na śmierć. Nie dziwię się tym ludziom, którzy nieumyślnie się przekręcali, wracając po przerwie. Przecież jeszcze kilka tygodni temu jeden MST to było w sumie nic. I gdybym nie brała kodeiny, to nie miałabym pojęcia, że tolerancja może tak spaść i jakby mi tylko wpadło w łapy jakieś mocniejsze opio, przesadziłabym na pewno. Podstępne to jest.
My agony is your triumph
  • 1223 / 487 / 0
za co najbardziej lubicie kodeine ?
  • 776 / 106 / 0
Osobiscie po wielu romansach z opiatami ciezszego kalibru hel, oxy, naweet to glupie PST (tak nazywam PST ciezszym opio od kody:)) zawsze z jakims sentymentem wracam do kody przez jej profil dzialania. Przez te wszystkie lata walenia thio, od gimnazjum, po liceum do teraz tak bardzo moja wątrobka sie na K wrazliwa zrobila, ze pomimo brania wczesniej heroiny jestem w stanie poczuc jeszcze ta stara dobrą pluszowosc po 150/240mg :)
Profil działania, chec rozmowy i milosc do kazdego bez upierdolenia fizycznego (jak np po helu), wedlug mnie przebija na leb wszystki einne opiaty.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.