Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Psycholog zdecydowanie odegra duża role w twojej abstynencji.Tylko radze dobrze poszukać, najlepiej nie na NFZ tylko prywatnie.Zdrowie kosztuje hehe.
A co do antydepresantu to poleciłbym Tobie citalopram - nie jest to jakaś siekiera wśród antydepresantów a pomoże Ci w walce z lékami, umiarkowana depresja.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zależy od organizmu u mnie odstawka z podobna ilością obeszła się bez echa, ale większość ma po prostu skręta
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Najgorszy IMO wariant to czas wolny, gdyż każda sekunda jest wiecznością, a moralniaki skutecznie odbierają chęć na cokolwiek. Na mnie nawet najlepsze komedie nie robiły wrażenia.
O, już piętnasta. O, już piętnasta dwie. O, już piętnasta piętnaście.
To tylko negatywnie nakręca.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Brałam alpragen - dziennie ok 0.5 1 mg (przepisany na sor z powodow ataków paniki) zjadlam 2 opakowania do tego od 2 mc na sen co wieczór 4mg relanium , teraz juz na samych rolkach od 4 dni , które wczoraj zjadlam do końca:/ odstawienie alpry trochę hujowo mną zamiotlo....
Teraz mam problem bo mam padaczkę petit mall i wizyte u psychiatry za 4 dni
Bardzo mocno reaguje na leki i odstawke
W domu mam lerivon, perazin i pół tabletki Xanaxu które trzymam na czarną godzinę... wiem ze lekarzami nie jesteście;) ale wiecej wiecie napewno
Czy któryś z powyższych leków pomogłby mi przetrwac te 4 dni?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.