Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / / 0
ok jutro poczytam bo dzis nie moge. Jaki antydepresant polecasz . Moja terapia to juz dlugi temat uzaleznienia nie mam ale napisze ci na priv co sie dzialo

Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
  • 1081 / 33 / 0
Sory ziomek nie wiem czy mozna laczyc lewometropromazyne z kwetiapina. Zadzwon do szpitala najlepiej albo na SOR i powinni Ci powiedziec Pozdro!
  • 54 / / 0
@UJebany napisz czy psycholog mi jest w stanie pomoc czy bede soba z tym wszystkim

Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
  • 8103 / 913 / 0
@badmouse
Psycholog zdecydowanie odegra duża role w twojej abstynencji.Tylko radze dobrze poszukać, najlepiej nie na NFZ tylko prywatnie.Zdrowie kosztuje hehe.
A co do antydepresantu to poleciłbym Tobie citalopram - nie jest to jakaś siekiera wśród antydepresantów a pomoże Ci w walce z lékami, umiarkowana depresja.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 566 / 27 / 0
Jakie są objawy naglego odstawienia klona dawki srednio 4mg po 2miesiącach?
  • 8103 / 913 / 0
@Mondeeste
Zależy od organizmu u mnie odstawka z podobna ilością obeszła się bez echa, ale większość ma po prostu skręta :fuj: .Poniżej masz wszystkie objawy odstawienia benzo.W zależności od długości ciągu i dawkowania objawy odstawienia mogą być silniejsze bądź słabsze.Poniżej masz wszystko opisane.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 510 / 14 / 0
Polecam również zagospodarowanie czasu. Suplementacja, redukcja i - najlepiej - wymagające zadania. Czas mija szybciej, a wykonane zadania maskują depresyjne akcenty. Najtrudniej się ruszyć.

Najgorszy IMO wariant to czas wolny, gdyż każda sekunda jest wiecznością, a moralniaki skutecznie odbierają chęć na cokolwiek. Na mnie nawet najlepsze komedie nie robiły wrażenia.
O, już piętnasta. O, już piętnasta dwie. O, już piętnasta piętnaście.

To tylko negatywnie nakręca.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 5 / / 0
Witam, od kwietnia tamtego roku zacząłem brać codziennie alpragen, niby śmieszna dawka, bo dziennie 1 mg, głównie na sen. Byłem już u kilku lekarzy "specjalistów", prosząc o pomoc w odstawieniu, ale każdy mnie odsyła do lekarza, który mi to przepisywał, czyli lekarza rodzinnego. I teraz pytanie, jak mogę sam odstawić alprazolam?
  • 379 / 28 / 0
Objawy odstawienne po etizolamie są gorsze/podobne niż po alprze w podobnych dawkach? Bo po alprze już wiem jak to wygląda. Jestem w dwutygodniowym ciągu po parę mg maksymalnie. Zjadłem łącznie z 30-40mg może. Oprócz zwały i bezsenności będzie git? Nie ma po tym jakiś drgawek czy innych pojebanych rzeczy?
  • 3 / / 0
Hej ludziska;)
Brałam alpragen - dziennie ok 0.5 1 mg (przepisany na sor z powodow ataków paniki) zjadlam 2 opakowania do tego od 2 mc na sen co wieczór 4mg relanium , teraz juz na samych rolkach od 4 dni , które wczoraj zjadlam do końca:/ odstawienie alpry trochę hujowo mną zamiotlo....
Teraz mam problem bo mam padaczkę petit mall i wizyte u psychiatry za 4 dni
Bardzo mocno reaguje na leki i odstawke
W domu mam lerivon, perazin i pół tabletki Xanaxu które trzymam na czarną godzinę... wiem ze lekarzami nie jesteście;) ale wiecej wiecie napewno
Czy któryś z powyższych leków pomogłby mi przetrwac te 4 dni?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.