Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
41
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1192

ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
Mój doktorek za niedługo dobije setkę.. chociaż nie wygląda, trzyma się ;)

A mówie mu, że mam takie i takie problemy.. i dostaje co chce.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1277 / 130 / 0
Najłatwiej u nas dostać od lekarza lub załatwić diazepam w tym drugim przypadku
często diazepam iniekcje na drugim miejscu clon.
  • 12516 / 2427 / 0
Poważnie tak od razu dają diazepam w ampułkach? W moich stronach najłatwiej dostać alprazolam, a z diazepamem (w tabletkach) paradoksalnie trzeba się nieźle nakombinować. Jakoś niechętnie przepisują. alpra w każdej ilości i bez wymyślania historii rodem z "Trudne Sprawy".
  • 954 / 51 / 0
To z innej strony - zakładamy, że benzo na rp to dla mnie nie problem. To teraz jak ogarnąć je w tych pierdolonych ampułkach. Jakiej argumentacji użyć?
  • 12516 / 2427 / 0
^
Żeby wejście było : P
  • 3245 / 617 / 0
Ja mieszkam w małym mieście 30 kilometrów od jednego szpitala psychiatrycznego, i około 60 kilometrów od drugiego. Tu wszyscy się znają, niektórzy lekarze i psycholodzy z przychodni PZP pracują w szpitalach, i jakiekolwiek nieszkodliwe ściemki nie przejdą. A rodzinny na mocniejsze rzeczy musi mieć zaświadczenie z pieczątką od lekarza prowadzącego. Podziwiam tych co robią mini przekręty.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
01 czerwca 2018jezus_chytrus pisze:
^
Żeby wejście było : P
Poważnie pytałem. Co powiedzieć lekarzowi, że wole ampułki, bo co, bo wole w kabel niż p.o? Ok tak zrobie.
  • 3245 / 617 / 0
[mention]JanBreivik2[/mention]

Powiedz że masz dolegliwości żołądkowe i lepiej znosisz zastrzyki, ale może być tak że po prostu wypisze ci osłonkę. :old:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12516 / 2427 / 0
Lekarz będzie na pewno drążył temat. Ampułki stosuje się raczej tylko w leczeniu zamkniętym (wiem, że na pewno znajdą się wyjątki) i ściema o dolegliwościach żołądkowych (których diazepam nie powinien powodować) po prostu jest za słaba. Nie przychodzi mi do głowy żadna sensowna argumentacja popierająca prośbę o ampułki. Nie wiem... może na wypadek ataku epilepsji (zastrzyk wykona inna osoba), ale to "long shot".
  • 1928 / 191 / 0
Jakoś nie słyszałem by benzo jakoś specjalnie żołądek podrażniało. Dostanie ampułek będzie raczej trudne w wykonaniu.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.