4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
jak wyżej- 3 i 4-CMC
od siebie polecam 3-fea i 4-FMA, działają jak najlepszy sort ketonu ale dłużej :)
  • 341 / 54 / 0
jak pierwszy raz sprobowalam mefedronu 2 dni przed delegalizacja :D to tanczylam ze szczotka, dzwonilam do chlopaka i mowilam mu ze go rzucam bo mam nowego i nazywa sie mefedron. Antynarkus nie wiedzial o co chodzi, finalnie rzucilam go dla heleny... jak probowalam jakis czas temu i nie wiem co to bylo, ale pachnialo jak mef.. ten skurwysynski zapach się zapamietuje. i troche jak feta ale na tescie nie wychodzila feta... bialy proszek gryzacy w nos powodujacy krwotoki. Nie wiem co to bylo kosztuje 60 zl, ale jest calkiem mily, dzialal jak mef ten stary legalny, ale słabiej. Bo ten stary moge porownac z metą. Ale raczej bym mety nie dostala zamiast mefa... moze to jakis analog a moze i prawdziwy mef
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 5005 / 853 / 0
jak krwotoki w nosie, to prawdopodobnie któryś z chlorowców ( 3cmc, 4cmc more ). Po dłuzszej przerwie potrafią zadziałać na( ileś tam) procent mocy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9299 / 1807 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 38 / / 0
Siema.

Jeżeli post jest umieszczony w złym temacie, to z góry przepraszam, ale jestem nowy na forum i jeszcze do końca nie ogarniam.

Czy gdy ma sie spływ po mefie to należy go połykać czy wypluwać? Ma to jakiekolwiek znaczenie w ogóle? Bo jak sie pytam ziomków to jeden mówi tak a drugi inaczej.

Z fartem
  • 4894 / 853 / 0
Pewnie że połykać. Substancja trafia do żołądka i jest wchłaniana przez śluzówkę, jak wypluwasz to pozbawiasz się fazy bo zadziała tylko to co wchłonęło się bezpośrednio przez śluzówkę nosa, to co spływa się połyka.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
No i wlasnie. Wczoraj rano zrobilem z kumplem 3 pasy na glowe. On mial splyw a ja go praktycznie nie mialem, dodam ze nos mialem czysty. Faza rowniez byla jakas dziwna, od czego zalezy czy ma sie ten splyw czy nie i czy jego obecnosc jest jakas miara tego czy nas "klepnie". Z gory dzieki za odpowiedz. Z fartem :)
  • 1857 / 66 / 80
Ja na przykład jedyne rzeczy które mogę jeść p.o. to MDA i MDMA, resztę nawet jak wciągam i mam spływ to generalnie wypluwam. Taki mef przy takim podaniu działa oczywiście słabiej ale w zamian nie mam żadnego dyskomfortu na żołądku co jest bezcenne dla fazy.

To czy masz spływ czy go nie ma zależy od dwóch czynników. Pierwszy to czy masz nawilżoną śluzówkę w nosie, bo to wilgotna śluzówka działa w ten sposób że prowadzi wszystko z nosa w głąb jamy nosowej. Drugi czynnik to to jak bardzo rozdrobniłeś temat, im bardziej zrobiłeś jebany pył tym lepiej.
  • 1 / 1 / 0
Hej,
To mój pierwszy post tutaj ale liczę na normalne potraktowanie ;-)
Od ~6-7 lat lecę ostro z 3/4MMC i CMC od czasu do czasu, mam ostro poryty beret, już totalnie przestaję się przejmować życiem i światem dookoła, na wszystko mam wyjebane. Niby ostatnio ograniczyłem do 4/5 dni w tygodniu, ale i tak to ryje głowę, zwały nie z tej ziemi, brakuje ludzkich uczuć.
Macie może jakieś sposoby jak z tym szybko zerwać? Aktualnie mam 3 dzień stopkę, ale już dostaje kurwicy i zaraz pewnie walnę linie bo nie wytrzymam :x
Pozdrawiam
  • 1888 / 422 / 4
04 stycznia 2018mefedrontoszmata pisze:
Hej,
To mój pierwszy post tutaj ale liczę na normalne potraktowanie ;-)
Od ~6-7 lat lecę ostro z 3/4MMC i CMC od czasu do czasu, mam ostro poryty beret, już totalnie przestaję się przejmować życiem i światem dookoła, na wszystko mam wyjebane. Niby ostatnio ograniczyłem do 4/5 dni w tygodniu, ale i tak to ryje głowę, zwały nie z tej ziemi, brakuje ludzkich uczuć.
Macie może jakieś sposoby jak z tym szybko zerwać? Aktualnie mam 3 dzień stopkę, ale już dostaje kurwicy i zaraz pewnie walnę linie bo nie wytrzymam :x
Pozdrawiam
znajdź sobie budujące zajęcie... nawet głupia gra na komputerze może okazać się wybawieniem...

jeżeli myślisz cały czas o przypier*****iu sobie kolejnej dawki nic z tego nie będzie...

+ weź coś na uspokojenie
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".