Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2116 / 631 / 0
0.25-0.5mg, dorzucić można zawsze, w drugą stronę - niezbyt. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 5839 / 1209 / 43
No właśnie.
Jestem chodzącym tego przykładem.
Od teraz mam misję od Boga przestrzegać userów przed dużymi dawkami i ułańską fantazją.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 361 / 41 / 0
sticks95 pisze:
jaka dawka klona na początek? taka bezpieczna :D
2 mg na zapoznanie się z substancją jest w sam raz. Nie widzę sensu brać mniej.
  • 924 / 138 / 0
Kolega na czacie pisał, ze do tego chce alko, więc niestety wątpię, aby dwójka była odpowiednia. :)
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 361 / 41 / 0
Tutaj tego nie napisał, a to zmienia postać rzeczy. Do alko najlepiej klona wcale nie brać, tym bardziej jeśli to pierwszy raz.
  • 66 / 2 / 0
jaka dawka jaki daje efekt? bez piwa i z piwem
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 4 / 0
Spróbuj to się dowiesz. Na każdego inaczej działa. Przeczytaj ulotkę, cały wątek i wszystko jasne.
  • 66 / 2 / 0
wziąłem dziś troche ponad 3mg i bardzo subtelne efekty. do tego troche metylofenidatu i czuje sie w miare normalnie, spoko
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Biorę po 2 mg dziennie. Myślałem że nigdy nie zostanę klonistą. Brałem małe dawki innych benzo sporadycznie. Te kurwy w białych kitlach mnie od tego uzależnili. Uratowali mi życie w zamian za uzależnienie :)
Doświadczenia nie ściągniesz na wi-fi ziomek :-D
  • 93 / 1 / 0
mały update: zszedłem z clona tak jak mówiłem. Flubro z redukcją dawek i nawet do pracy na lajcie dalo rade chodzić. Wyjdźcie z tego bagna, póki jeszcze możecie, myślę, że moje kolejne 2 miechy wjebalyby mnie na zycie. Mega piona!
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".