Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5037 / 893 / 0
Akurat gdy ja walilem amph to nie bylo tego calego rc syfu i mielismy wysokiej jakosci amfetamine w Polsce.
  • 477 / 54 / 0
08 grudnia 2017SIN pisze:
Z tego co mi wiadomo vapuje się jedynie wolną zasadę amfetamin, z tym że jest to szkodliwe ze względu na żrące działanie.

Stay safe.
~Variacik
Vapować można jedynie chlorowodorek, tak jak w przypadku mety. Freebase się nie nadaje.
15 grudnia 2017ROAT pisze:
Czy feta może wyglądać jak na zdjęciu? Jeśli nie to co to może byc lub jaki wypełniacz? Mokra, klejąca się i jebiaca rozpuszczalnikiem.
kofeina.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 551 / 21 / 0
Po dobrych kilku-kilkunastu godzinach od przyjebania szczura rozjebują mi sie źrenice. Odrazu po zajebaniu są normalne, rzekłbym nawet trochę mniejsze niz normalnie %-D Czy przyjebanie kolejnego szczura gdy zrenice zaczynają się rozpierdalać spowrotem je zmniejszy i wszystko się powtórzy hm?
  • 551 / 21 / 0
Potrafi ktoś odpowiedzieć? Chcialem przyfurać troche siupy dzisiaj ale niespalbym całą noc a jutro sylwester. Wiec jutro poprawić i gdy poczuje ze schodzi i oczy robią się wielkie wtedy walnąć też (bralbym przy znajomych tylko pijacych i lepiej aby nie zoorientowaly się ze bralem cokolwiek) Przeczekalbym sobie i walnal po sylwestrze ale czekam na towar i juz wczoraj miałem go spróbować, a ja gdy tak się zcisnieniuje na cpanie wtedy nic nie stanie mi na drodze..

Ja ogolnie nie jestem uzalezniony od zadnej substancji, ale coś mi siedzi w psychice i jestem uzalezniony od zazywania czegokolwiek, co jakiś czas...ostatnio nawet przestalem odwiedzać hajpa bo czytajac o tych dragach tak się cisnieniuje ze japierdole, mógłbym nie jeść (wszystko przestaje smakowac) ciągle myśleć o cpaniu, mam takie dziwne uczucie w sobie i chuj wie co.. :wall:
  • 5292 / 949 / 0
Tak przyjebanie zmniejszy źrenice.

Sorki za dosadność ale jesteś typowym politoksymanem i to że nie jesteś uzależniony to zwykłe pierdolenie. JEsteś prawdopodobnie uzależniony od niczego, i od wszystkiego :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 551 / 21 / 0
Jak myślicie czy fetung który wypierdala na 'dobre' 4-5 godzin, i ktory podobno wjezdza na źrenice to fetung? Koszta to 30 złotych, tak hahaha, wiem w chuj dużo to mówi. %-D Tylko ze kolo zawsze pewnie do tego chla a słyszałem ze alkohole wlasnie nawet podczas furania mogą oczka rozjebac.
  • 5037 / 893 / 0
Prawdopodobnie tak, trafiłeś dobry materiał. Pamiętam jak ćpałem amph jak jeszcze nie było całego rc rynku to amph była zazwyczaj b.dobrej jakości ;)
  • 346 / 60 / 0
30 grudnia 2017rozgar pisze:
08 grudnia 2017SIN pisze:
Z tego co mi wiadomo vapuje się jedynie wolną zasadę amfetamin, z tym że jest to szkodliwe ze względu na żrące działanie.

Stay safe.
~Variacik
Vapować można jedynie chlorowodorek, tak jak w przypadku mety. Freebase się nie nadaje.
Dobrze, że zauważyłeś! Muszę przyznać, że faktycznie meth vapuje się w postaci chlorowodorku.
Co do amfetaminy to jest ona higroskopijna w tej postaci i przed każdym ogrzewaniem trzeba by poczekać aż woda odparuje, co być może skutkuje polimeryzacją/ utlenieniem związku. W każdym razie praktyka wydaje się być na tyle rzadko spotykana, że prawdopodobnie wynika z problematyczności tego rozwiązania.
Co do freebase wydaje mi się, że odpada właśnie z jego żrących właściwości, o których pisałem na początku.

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 128 / 6 / 0
Słusznie zauważyliście, że rc zniszczyło czystość szczura. Kiedyś(jakieś 18lat wstecz) wiedziałem, że jeżeli dostaję towar w grudach- to mam to co chciałem. Teraz zrezygnowałem z witaminy A, bo nie wiem zupełnie co tam siedzi.
Uwaga! Użytkownik Klonik2mg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 12 / 0
RaCja, wszystko żenione, nawet z kontaktu jakiś chujowszy prąd :cheesy: Trochę ćpakałem tę witaminę, nie mogąc się opamiętać sprzedałem kompa, telefon itd. ale ogarnąłem trochę (we właściwym momencie czyli po kilku miesiącach). Chuj was to obchodzi, ale czułem potrzebę się podzielić swoją unikatową historią :love: . Dobranoc :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.