Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
08 grudnia 2017SIN pisze: Z tego co mi wiadomo vapuje się jedynie wolną zasadę amfetamin, z tym że jest to szkodliwe ze względu na żrące działanie.
Stay safe.
~Variacik
15 grudnia 2017ROAT pisze: Czy feta może wyglądać jak na zdjęciu? Jeśli nie to co to może byc lub jaki wypełniacz? Mokra, klejąca się i jebiaca rozpuszczalnikiem.
Ja ogolnie nie jestem uzalezniony od zadnej substancji, ale coś mi siedzi w psychice i jestem uzalezniony od zazywania czegokolwiek, co jakiś czas...ostatnio nawet przestalem odwiedzać hajpa bo czytajac o tych dragach tak się cisnieniuje ze japierdole, mógłbym nie jeść (wszystko przestaje smakowac) ciągle myśleć o cpaniu, mam takie dziwne uczucie w sobie i chuj wie co.. :wall:
Sorki za dosadność ale jesteś typowym politoksymanem i to że nie jesteś uzależniony to zwykłe pierdolenie. JEsteś prawdopodobnie uzależniony od niczego, i od wszystkiego :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
30 grudnia 2017rozgar pisze:Vapować można jedynie chlorowodorek, tak jak w przypadku mety. Freebase się nie nadaje.08 grudnia 2017SIN pisze: Z tego co mi wiadomo vapuje się jedynie wolną zasadę amfetamin, z tym że jest to szkodliwe ze względu na żrące działanie.
Stay safe.
~Variacik
Co do amfetaminy to jest ona higroskopijna w tej postaci i przed każdym ogrzewaniem trzeba by poczekać aż woda odparuje, co być może skutkuje polimeryzacją/ utlenieniem związku. W każdym razie praktyka wydaje się być na tyle rzadko spotykana, że prawdopodobnie wynika z problematyczności tego rozwiązania.
Co do freebase wydaje mi się, że odpada właśnie z jego żrących właściwości, o których pisałem na początku.
Stay safe.
~Variacik
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.