Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
To i tak mało matu pójdzie to ani zjazdu ani nic na lajcie takie coś można testować : )
08 grudnia 2017kwasiarz pisze: U wielu osób źrenice powiększają się dopiero znacznie na zejściu, ile jesteście nafukani po jednym niuchu bez dorzutek? Ile trwa zejście i na nim dosyć istotne powiekszenie zrenic?
Przy końcu przygody wyglądam, jakbym spała tydzień w zadymionym pomieszczeniu. :(
Pomaga mi tylko zakraplanie Thealoz Duo (przed i w trakcie kilka razy).
Może źle zimterprwtowalem kiedys, bo moze chodzilo o mete
Długość działania i czystość były opisywane dziesiątki razy w tym temacie, również przeze mnie, nie zachowujcie się jak dzieci i przejrzyjcie kilka stron wstecz na przyszłość.
Jedna tabletka adderallu (ale nie o przedłużonym uwalnianiu) 30 mg potrafi osobę bez tolerancji wystrzelić z butów. 30 mg amfetaminy, a nie 100, 200 czy pół grama.
Jeżeli kogoś 100 mg nie robi, to znaczy, że ma w tych 100 mg mniej niż 50 mg amfetaminy.
Stay safe.
~Variacik
Podobno zdrowa metoda, jak opłacalna?
Jak działa?
Wtedy działa NAWET do trzech godzin.
Nie wiem, kto Wam taki sort wciska, ale chętnie go poznam, bo marketing ma zajebisty.
Jeden dostał żółty proszek, zdziwiony że średnio działa, bo podobno kogoś porobiło. Nie ma co wydawać 25 zł, leżało w plecaku pół roku? Luz, to nie kanapki ze szkoły.
Drugi wciągnął '95% czystości' i po 0,3 g niewiele się zmieniło, a puls spadł do 70. Pyta czy dojebać pozostałe 0,5 g na raz, bo jest niedosyt. Dlaczego nie 5g, carpe diem, nie ma lipy huehue, prawda?
Trzeci chce zacząć produkcję, nie potrafiąc znaleźć informacji na forum, gdzie dział o syntezach i ekstrakcjach jest jak pierdolona encyklopedia Britannica. Mam nadzieję, że chociaż ręce potrafisz myć bez instruktora.
Czwarta ma ciąg, w którym codziennie wali temat przez 3 miesiące, zastanawia się jak to jest z psychozą. Przecież już nie bierze, to jak to?
Piąty specjalista zaleca na zerowej tolerce 0,5g w bombce. Nie ma co czekać, raz a dobrze. Czekanie jest dla frajerów.
Szósty nie ma problemów ze spaniem, jakie ciągi, oj leszcze, nie ogarniacie życia, powiedzieć Wam jak to się robi? Śpię regularnie, tak co 96h to już bankowo.
Nie wiem czy to jakieś skutki zbyt wczesnego wrzucania RC, wcierania w dziąsła proszku do pieczenia pomagając babci piec makowiec czy taka spierdolina po prostu panuje teraz regularnie.
Ten temat się powoli robi jakimś zlotem dzieciaków, które coś tam poczytały, coś tam słyszały i zamiast uczyć się na pracę klasową z przyrody, szukają porady jak umilić sobie życie, bo jest chujnia na maksa.
Muszę dojebać sniffa, co za nuda, bo życie na trzeźwo mnie przerasta - kto Cię kurwa zasmucił, Słoń Beniamin czy Pająk Leon? Możliwe, że jakiś youtuber spóźnia się o dwa dni z publikacją 323 części odcinka o Minecrafcie, co za syf.
Czym chcecie imponować znajomym? Że jesteście bossami i wiecie, co to czysty materiał?
Zamiast świrować pawiana może warto byłoby poczytać, co mają do powiedzenia ludzie zaznajomieni z tematem, którzy (o dzięki Ci Panie) na szczęście są tu jeszcze obecni.
TAK - każdy ma inną tolerkę i nie wiem czy porobi Cię 10mg czy 500mg, nie wiem czy biegasz 2h po Tatrach codziennie od 20 lat czy oglądasz Dr Quinn kończąc szóste opakowanie Bake Rolls.
TAK - wszystkie odczucia po wrzucie mogą być subiektywne i mój zajebisty rush może się okazać Twoją pozycją embrionalną w łóżku, modląc się, żeby przeszło.
TAK - jeśli nie znasz substancji (a nie znasz), wypróbuj na sobie leciutko, sprawdź reakcję, dorzucić zawsze można, przesady nie cofniesz. Nie zachowuj się jak Grażyna polująca na Witcheny w Lidlu.
TAK - bardzo często po jakimś czasie (subiektywnie określony okres) dochodzi do monotonii, codzienności - sniff to już nie mega przyjemność, ale konieczność, żeby jakoś w ogóle egzystować w piątek wieczór.
NIE - nie sugeruj się poradą jednego użytkownika forum, ktoś poświęcił dużo pracy na takie materiały jak amfetamina w Kuchni [H]yperreala, żebyś miał informacje, nie opinie.
NIE - to nie jest miejsce, gdzie licytujemy się, kto ma lepsze dojścia, kto ma CZYŚCIOCHA (bo Ty masz pewnie żenione hehehehe), kto kogo zna i na czyj telefon przyjeżdżają po 3 minutach Ormianie.
NIE - nie dostajecie towaru prima sort, czyściutkiego, niezanieczyszczonego, no po prostu elegancja Francja, zoba to stary! Mniej naiwności, więcej wiedzy.
Czasami żałuję, że nie ma tu jakiejś weryfikacji dowodu, przelewu na konto albo opłaty miesięcznej za jakikolwiek dostęp.
mala edycja co by post byl czytelniejszy stteetart
Tematy fety czy mety dawno odpuscilem.
W czasach najwiekszej prosperity tego rynku czystosc tematu w PL siegala 70-80 proc.
W dzisiejszych czasach bedzie jeszcze gorzej.
W czasach swietnosci polowka wystarczyla 3 osobom na cala noc zabawy...
Za chwile zjawi sie tu [mention]elliot[/mention] ktory wszystkichpozamiata wiec tylko sie zgodze- legit amph jest na rynku, ale trzeba umiec szukac.
Ps pare mies temu kolezka od stalego dostawcy dostal amph po ktorej zerwal panele, zniszczyl tv (swiatelko w tv to kamera) itd. Okazalo sie, ze dil pomylil worki :-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.