Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 361 / 41 / 0
@missiv bardzo mi przykro, mimo że go nie znałam to potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz, bo przeżyłam coś podobnego ostatnio. Trzymaj się

Btw, dziewczyna was prosi o nie snucie domysłów, wiec nie róbcie tego, to nie jest fajne jak potem zaglądasz do wątku i widzisz jak to wszyscy wiedzą lepiej co się stało, jak to było po śmierci r1vena.
  • 1680 / 268 / 0
Nie żeby coś, ale kolejny moderator umarł. :old:
Największy przegryw na forum
  • 438 / 18 / 0
wygląda na to, że U-44770 zbiera żniwa
i chyba się dopiero rozkręca
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
sprawdzone_info pisze:
Nie żeby coś, ale kolejny moderator umarł. :old:
Ja chyba zrezygnuje z funkcji, na wszelki wypadek :)
  • 1824 / 104 / 20
Ja może zrezygnuje z ćpania na wszelki wypadek %-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 361 / 41 / 0
Nie podejmuj aż tak radykalnych kroków, Duce.
  • 5817 / 1204 / 43
Nie spamujcie.
Nie jeden już zmartwychwstał.
"Ten kto umarł, niech nie żyje".
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1824 / 104 / 20
Reisende pisze:
Nie podejmuj aż tak radykalnych kroków, Duce.
Nie no, jak się raz wejdzie do tej rzeki, to trzeba przez nią brnąć.

Jednak przez to wszystko zaświeciła się lampka że trzeba bardziej uważać.
Jeden znajomy jeszcze do pierdla poszedł, to wszystko uświadomiło mi, że życie to jednak nie jest taka radosna zabawa jak mi się wydawało jeszcze kilka lat temu...
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 117 / 18 / 0
Tak się kończy wpierdalanie chińskich proszków na wagę dzielonych przez Sebe w garażu. xD

Taki mądry był, a nie żyje. xD Dobrze, że zdechł, jednego śmiecia mniej.

warn! brak szacunku do osób zmarłych,spam
kolejne obrażające osoby zmarłe posty ,będą karane warnem
Emsi
  • 117 / 18 / 0
Zesrałem się, to jest to słynne wyparcie, redukowanie dysonansu? xD Taki jest wygląd moderacji, 16 letni (ps. to prawda xD) malboro zdycha i wielki bół dupy, pewnie również jakiegoś podwieka.

warn - Może modowi nie wypada pisać takich rzeczy ale w w tej specyficznej sytuacji, gdybym miał okazje to wyjebałbym Ci połowę zębów - dejvis
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata