Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Do tej pory nie zdjął zasłony milczenia. Powtarza tylko, że był wyjebany jak stonka po oprysku, każdy ma inną interpretację. Apropo stanu zdrowia - wyleczył się od tamtego czasu. Jednak myślę, że to po prostu kwestia czasu. Obstawiam, że trip pokazał mu, że zdrowie to zdrowie i nie warto porywać ię z motyką na Słońce.
  • 2876 / 99 / 0
No właśnie przygotowałem 500ug według podanych na poprzednich stronach rad wyciągnięcia substancji z tektury i zaraz dwa szczury podadzą iv po ok 250ug specyfiku rozpuszczonego w ok 0,6ml wody do iniekcji. Będziemy podawać substancję powoli, potem podzielimy się spostrzeżeniami. Trzymajcie kciuki :)

EDIT : rady na wyciągnięcie substancji z kartonu okazały się mierne. Najpierw podawałem roztwór swojej kobiecie (0,6ml w insulinówce podawałem trochę ponad minutę) i powiedziała, że w zasadzie chyba nie czuje nic, na skraju placebo. Poczekaliśmy kilka minut i podałem jej także swoją porcję i wtedy powiedziała, że coś tam myśli się kreatywniej i delikatnie wszystko "pływa" - sądzę, że 250 ug nie było razem w obydwu porcjach. Następnym razem spróbuję to wyciągnąć spirytusem, płukanie dwukrotnie w wodzie destylowanej (pocięty karton moczył się łącznie ponad godzinę) przyniosło marne efekty.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 350 / 8 / 0
Napisałem już w ogólnym ale może ktoś tu pomoże, to wazne bo całe moje doświadczenie to aco i 4homet:

Proszę o odpowiedz pilna
Pije metadon - rano 20 ml teraz 30 ml

Czy mogę zarzucić 2l-nbome ?

Oraz waże 85kg mam 5 SZT tego - takich małych kartonikow z żółta plamka - ile zarzucić tego oraz ile to trzyma oraz co by tu przygotować na fazę ?
  • 39 / 1 / 0
Jestem po epickim tripie. Zarzuciłem z kolegą nr.1 po 2mg, kolega nr.2 i nr.3 zarzucili po 1mg. Chodziliśmy sobie po osiedlu, kolega nr.2 chodził i popijał sobie browarka a tu nagle pały podjechały i "Panowie proszę wyciągać wszystko z kieszeni'. Nie czułem się ani pewny siebie, ani zagrożony. Taka obojętność. Na szczęście pozostałe 2 kartony i 1g bufedronu zostawiłem w domu przed wyjściem. Na szczęście nikt inny nie posiadał nic przy sobie. Jedynie kolega nr.2 dostał 500zł za spożywanie i zaśmiecanie.
Było nawet dość mocno wizualnie. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni ktoś tam kiedyś tak powiedział. Mogliśmy odczuwać między sobą swoje myśli. Było lepiej jak po 4-HO-MET po którym wpadłem w zapętlanie ;)

Jeżeli 3-4 dni po tripie znowu zarzuciłbym taką samą ilość 2mg to czy karton w ogóle nie zadziała czy nie zadziała tylko wizualnie ?
Polecam dawki od 2mg, gdyż kolegom którzy wzięli po 1mg chyba trochę zabrakło do odczucia pełni efektów.
Bodyload takiego nikt z nas nie odczuł za bardzo. Metoda policzek-dziąsło. Nie wiem jak wytrzymujecie te pół godziny trzymania kartona bez połykania śliny ... Wg vendora kartony z cyklo.
  • 2775 / 39 / 0
Novastar pisze:
Jedynie kolega nr.2 dostał 500zł za spożywanie i zaśmiecanie.
ładnie musieliście odpierdalać...
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie wiem czy było gdzieś wrzucane dobry typ %-D
http://www.houstonpress.com/2013-03-14/ ... s-carlton/
typ włamał sie gościowi na chatę i zjadł mu 25i :D
  • 39 / 1 / 0
BS pisze:
Novastar pisze:
Jedynie kolega nr.2 dostał 500zł za spożywanie i zaśmiecanie.
ładnie musieliście odpierdalać...
Stary o to chodzi, że nic nie odpierdalaliśmy. Po prostu gdy zobaczył, że pały zbliżają się w naszą stronę odruchowo wyrzucił butelkę z piwem w krzaki. Zamiast dogadać się z nimi, żeby otrzymać mniejszy mandat upierał się, że nie musi go przyjmować. Wiadomo jakie jest myślenie po psychodelikach. Ot to dlaczego taka kwota.
  • 29 / / 0
Dlaczego niektorych moich znajomych nie klepie 25i?
Dawak to 800ug na bottlerze.

Niektorzy maja tylko duze zrenice ( na maxa ) i lekkie zawroty glowy , innym jest niedobrze.
Dziala na 70% osob.
  • 2876 / 99 / 0
Czy koledzy ćpają coś innego ? Zakładam, że mówisz o podaniu oralnym więc może mają po prostu mocniejsze głowy ? 800ug może być trochę za mało.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 196 / 1 / 0
Zapodałem na dziąsło górne teoretyczne 2x2mg blotter (jeden kompleksowany jeden nie) i chwilkami było za mocno na ciele, także się troszkę wystraszyłem, ale jednocześnie myślę, że osiągnąłem maximum tej substancji i nie jest to nic powalającego IMO.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.