Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 84 / / 0
Czy to warzne opinia lekarza co mnie przyjoł stwierzdził shizofrenia paranoidalna a lekarZa zamiast rumianku i małych dawek dmx faszeruja syfem lekôw nie je bo wkurwe otempialy każda porcja umiejentnie lodąduje w wc nie wiem jak winnch unas rolki sa lekiem na wsZystko sory
za błendy
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
Wiem nie temat prosze szybką odpowiedz tylko w tym temacie czy wszpitalach psych zadarzaja sie podstawione os czy takie a kcje sie nie zadarzaja
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Nie wiem. Ale powiedz jedno: jak żeś fona na oddział przemycił? O ile nie ściemniasz, albo cię wypuścili. Co za akcję żeś odjebał? :D
No panowie, po waszych postach widzę że ta substancja ma niemal zerowy potencjał rekreacyjny (no chyba że ktoś lubi jechać po bandzie hehe). Ale i tak niedługo wypróbuję, w tym miesiącu uderzam w nieketonowe stimy. Planuję zarzucić dojapnie 5ml (1:1) roztworu deso z samego rana, ok. 6 i czekać na efekty, bo wiem że bardzo długo się rozkręca.
  • 6 / / 0
Zimny pot i wrazenie ze serce nie bije to kurewstwo odnawia dzialanie nawet nie myslcie o kupnie tego shitu brak kontroli dorzucasz nawet nie wiesz ile aż w końcu tracisz kontrole nawet nie ma sensu testować w działaniu jest taki sobie a skutki uboczne straszne....
Uwaga! Użytkownik siderek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
Powodzenia. Nie ma sensu moim zdaniem ciagnąć tego dłużej niż 4-5 dni. Z tym ,ze dwa ostatnie juz nie wrzucałbym , bo i tak będą Cie kręciły po dwóch dniach jeszcze. OCzywiscie jak większe dawki wpierdolisz. Ja żarłem na oko ale ostrożnie.
  • 2013 / 84 / 0
Wougle ostatnio palilem HCL tego, zmieszane z herbatka i z lufki. Paca ze japierdole. fajnie tez dretwieje morda od srodka przy paleniu. tylko wypuszczamy chmurke i odrazu klepie. Narazie ok 50mg zpopielone w przeciagu 2h i trzyma mnie juz z 9h, duzo lepiej sie czuje niz po sniffie, fazka bardziej w strone umyslowej stymulacji idzie a nie fizycznej.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 471 / 2 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Wougle ostatnio palilem HCL tego, zmieszane z herbatka i z lufki. Paca ze japierdole. fajnie tez dretwieje morda od srodka przy paleniu. tylko wypuszczamy chmurke i odrazu klepie. Narazie ok 50mg zpopielone w przeciagu 2h i trzyma mnie juz z 9h, duzo lepiej sie czuje niz po sniffie, fazka bardziej w strone umyslowej stymulacji idzie a nie fizycznej.
Szykuj się na tygodniową bezsenność :)
  • 1472 / 196 / 0
Palenie szybko schodzi :P Johny też takie ilości palił i to nie to co sniff / oral / podjęzyk. W sumie najdłużej oral się ładuje i najdłużej trzyma, także żeby kogoś nie kusiło walić 50 mg do żołądka, bo psychiatryk murowany.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 471 / 2 / 0
Szybko schodzi? Na bluelightcie zdaje sie był temat, który temu przeczy, typ wypalił omyłkowo 80mg i nie spał tydzień, jak tylko znajdę to zalinkuję.
  • 1472 / 196 / 0
Nie wiem, bo nigdy tego nie paliłem, ale schodzi szybciej niż inne formy administracji :P Nie liczę i.v., bo nikt tego tutaj chyba tak nie walił.

Poza tym Johny palił freebase, a nie HCl
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.