Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
LSD i imao to raczej chujowy pomysł
wziąłem ponad pol kwadrata, ładowało się jak dobry kwas
a potem jakieś zjebane wizuale, i nieźle siadło na ciało i łeb
umieranie

benzo zbiło faze

fuzja - 909

Dodam jeszcze, że ciężko było zbić pizdę

Halucynację deliryczne.. definicja szaleństwa
drgawki, ból głowy, siadło na serce i chyba wazo jeszcze było

a tak naprawdę, to nie mam pewności czy to było prawdziwe LSD bo nie testowałem odczynnikiem, ale było bezsmakowe..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 916 / 171 / 0
Bad trip ;)
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 911 / 206 / 1
17 maja 2018stuk pisze:
Jeżeli weźmie się powiedzmy 10 kartonów, wtedy możesz mieć serotoninówkę.
Nie pieprz bzdur o jakiejś "serotoninówce". Zażycie LSD nie grozi zespołem serotoninowym w żadnym wypadku.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1431 / 89 / 2
24 maja 2018dajmon pisze:
17 maja 2018stuk pisze:
Nie pieprz bzdur o jakiejś "serotoninówce". Zażycie LSD nie grozi zespołem serotoninowym w żadnym wypadku.
Na 100% mixy jakiś leków z LSD przy nieświadomym użytkowniku mogą to spowodować.To stwierdzenie jest czysto hipotetyczne jak to co może się z kimś stać, kto zje powiedzmy 100 dawek, a tym bardziej nierealne, bo nie ma takich osób które to robią.
action movie:gun:
  • 1981 / 228 / 0
Udokumentowano kilka przypadków zażycia ptzez przypadek ogromnej dawki LSD, nawet ponad 100mg. Osoby wróciły do zdrowia po tripie choć wymagały hospitalizacji. Nikt nie wie ile było nieudokumentowanych, jak ktoś ogarnął albo został zaopiekowany.

Na zejściu LSD niekiedy czujemy się jak oświeceni, mamy pewność. Ma to pewnie swój cel, wpisuje się w mózg a do tego jest potrzebny silny bodziec. Potem przekonania zostają ale na zdrowym poziomie. LSD ma taki mechanizm wpisywania w mózg. Za to DMT sprowadza na ziemię. Po kosmicznej podróży wraca się nanziemię, tu jest miejsce lądowania. Jestem ciekaw czy ludzie z różnymi dziwnymi stanami umysłu (np. mania) też lądują dokładnie w tym samym miejscu, może będę miał okazję zobaczyć taki eksperyment. DMT uważam za bardziej zrównoważone od LSD, choc i tak LSD jest moim zdaniem bardzo bezpiecznym środkiem. Jakościowo LSD jest słabsze od DMT ale i tak uważam DMT za bezpieczniejsze. A retrospekcja po DMT daje tyle co kompletne tripy na LSD razem z retrospekcją.
  • 916 / 171 / 0
Jest taki dokument o policjancie idiocie który robił nalot na fabrykę LSD. Oblał się paroma litrami czystego kwasa. Zupełnie go zryli. Po 20 latach dalej nie ogarnia co sie z nim dzieje. Jest w stanie wykonywać swój zawód ale już tylko w drogowce nie umie czytać. Jak twierdzi problemy ze skupieniem mu uniemożliwiają tak skaplikowane czynności. (Chociaż nie sadze by przed tripem umiał czytać) to zryło go mocno.
Z innej bajki to pałac DMT kilka razy dziennie dostałem takiego oświecenia. Mniejsza. Ale narozrabiałem. Za to palenie DMT sprowadza mnie na ziemie gdy odbija sigma po dysocjantach.
Jak znajdę materiał o skwaszonym psie to go dodam. Było ma discovery.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1981 / 228 / 0
[mention]endother[/mention]
O, właśnie, dobrze że piszesz. Ląduje się po sigmie. Bo kolega poszerza świadomość DXM i właśnie chyba ma permanentną sigmę (chyba, że macie inne propozycje?). 2 razy lądował w psychiatryku, podejrzenie schizofrenii, ostatecznie zdiagnozowana mania. Mieliśmy się spotkać za kiedyś tam, chciałem zjeść z nim LSD ale w jego stanie wolę nie. A jakieś 100mcg to chyba nie warto nawet brać (wiadomo, zależy w jakim celu). Za to ten kolega pragnie DMT do tego stopnia, że w tej chwili gada z szefem i chce wsiąść w pociąg i przyjechać do mnie 300km. Jak chce zapalić to tylko przy mnie, ostrożność. Nie jest to normalny stan psychiczny skoro robi taki krok. Poradziłem mu odstawić DXM, zrobić przerwę i zmienić środki na LSD przykładowo a najlepiej to w ogóle naprzemiennie myślę. DMT, grzyby, LSD byle nie za często.

Sajko to wspaniałe narzędzia ale jak widać niełatwo się nimi posługiwać.
  • 911 / 206 / 1
27 maja 2018stuk pisze:
17 maja 2018stuk pisze:
Na 100% mixy jakiś leków z LSD przy nieświadomym użytkowniku mogą to spowodować.To stwierdzenie jest czysto hipotetyczne jak to co może się z kimś stać, kto zje powiedzmy 100 dawek, a tym bardziej nierealne, bo nie ma takich osób które to robią.
Powtarzam. LSD nie zwiększa ryzyka wystąpienia zespołu serotoninowego.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1431 / 89 / 2
05 czerwca 2018dajmon pisze:
27 maja 2018stuk pisze:

Powtarzam. LSD nie zwiększa ryzyka wystąpienia zespołu serotoninowego.
W przypadku przyjęcia z psychotropami lub tramadolem tak, albo z jakimiś miksami.Ps można nazwę dokumentu oraz nie spotkałem się nigdy z czymś takim, to znaczy nie wiedziałem, że DMT w ogóle można kupić?
action movie:gun:
  • 2199 / 366 / 0
Z imao było ciężko.. więc chyba coś jest na rzeczy.

Jeśli to było LSD :scared: :rolleyes:
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.