Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Nie powinno. W pewnych warunkach, napisze o tym dziś wieczorem. Ale szansa jeden na milion. Typ z ośrodka miał zryty beret. Na tripie i pare dni po nim owszem ale na stałe nie. Leki na ciśnienie chyba tez tak dzialaja. Najbardziej oczywiście leki przeciwdrgawkowe wywołują drżenie.

Fuzja - 909
04 maja 2018gazyfikacja plazmy pisze:
Spokojnie, wrzucam dawki większe od przeciętnych, mipro nie próbowałem. Wiem co masz na myśli pisząc o odczuciach podczas tripa i na after, znam to. O neuroplastyczności coś tam przeczytałem, założyłem taki temat i uprzejmi użytkownicy coś tam powrzucali. Chętnie się zapoznam z mitem zawieszającego. Na pewno znajdzie się niejedna osoba, która jak ja jest ciekawa.

Podsumowanie informacji oraz sposoby leczenia flashback’ów w temacie HPPD
czyli zaburzenia postrzegania spowodowane halucynogenami są realnym zagrożenie mimo iz są niezwykle rzadkie to należy mieć je na uwadze podczas brania. Zwłaszcza ze względy na znikoma ilość terapii.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1 / / 0
Czesc wszystkim,

Mam do was pytanie dotyczace pierwszego zazycia LSD. Mam 29 lat i swoim zyciu bralem bardzo duzo narkotykow, mam 7- leni doswiadczenie. Jesli chodzi o psychodeliki jest nute mniejsze, pare razy bawilem sie z grzybami, mialem okazje testowac 2ce i parokrotnie RC, których nazwy nie potrafie sobie przypomniec. Byly silne. Swojego czasu jaralem mnostwo ziola. Stymulanty i empatogenny 4 lata temu to chleb powszedni. Dzisiaj od poludnia wzialem okolo 400 mg jakiegos mefedronopodobnego RC. Od rana wypilem ok 1,5 litra wina. Nie cpalem nic od paru dobrych miesiecy i jestem w dobrej kondycji psychofizycznej. Mam trzezwego opiekuna ze soba, set& settings jest swietne. Wlasnie narodzila sie okazja do wyprobowania LSD pierwszy raz w zyciu. Czy jak alko i prochy mi zejda, tak za 4 h to czy LSD jest bardzo zlym pomyslem czy lepiej przelozyc to w czasie? Jakies intrakcje? W razie badtripa mam olanzapine i olejek CBD. Jestem wdzieczny za kazda odpowiedz.
  • 2126 / 278 / 0
Jak możesz sobie odmówić to przełóż, kac i zejście to słaby podkład. Najlepiej być wypoczętym, lepszy efekt. Opiekun nie musi być trzeźwy, myśle, że nawet lepiej jakby też jadł, byle był ogarnięty. Lepszy kontakt złapiecie. Badtripa się nie bój, przy LSD ciężko go złapać jeśli masz dobre warunki. CBD działa zbyt subtelnie IMO, żeby coś pomogło w razie problemów, olanzapiny nie bierz bez potrzeby.
  • 911 / 207 / 1
Ja bym przełożył. Za bardzo ześcierwiłeś swój organizm na ten czas. Zregeneruj się, nastaw i dostroj na dobrą podróż, żeby skorzystać z niej jak najlepiej.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 2215 / 369 / 0
Mogę bezpiecznie zarzucić karton jak suplementuje się Różeńcem, bacopą, kurkumą i innymi podobnymi ?
Bo widzę, że zdania co do iMAO i LSD są podzielone
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5 / / 0
Witam ostatnio miałem styczność z czystym kwasem. Piękna faza nie powiem, ale mam pytanie o negatywne skutki zażywania kwasu względem organizmu. Czy kwas sam w sobie jest trujący, toksyczny, rakotwórczy?? Jak się ma zażywanie do zdrowia jako tako?
  • 610 / 29 / 0
LSD jest chyba jedną z najbezpieczniejszych używek jeśli chodzi o zdrowie. Jest bardzo szybko przetwarzane a potem wydalane z organizmu, chyba najkrócej siedzi w organizmie ze znanych narkotyków, a jeśli się mylę to niech ktoś poprawi. Inaczej sprawa wygląda jeśli ktoś ma problemy ze zdrowiem psychicznym, wtedy może zaszkodzić i pogłębić je
  • 1316 / 234 / 0
Nietoksyczny, nietrujący, niekancerogenny.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1500 / 92 / 2
15 maja 20184noniush pisze:
LSD jest chyba jedną z najbezpieczniejszych używek jeśli chodzi o zdrowie. Jest bardzo szybko przetwarzane a potem wydalane z organizmu, chyba najkrócej siedzi w organizmie ze znanych narkotyków, a jeśli się mylę to niech ktoś poprawi. Inaczej sprawa wygląda jeśli ktoś ma problemy ze zdrowiem psychicznym, wtedy może zaszkodzić i pogłębić je
Jeżeli weźmie się powiedzmy 10 kartonów, wtedy możesz mieć serotoninówkę.Często też ludzie są oszukiwani i jakieś RC jest sprzedawane jako ten narkotyk.Powiedzmy diler mówi mam kwasa, a w tym może być na przykład 2C-P, a nie sprawdzają tego testem.Działa na zasadzie wychwytu i oddziaływuje około 2 h, następnie wszystko co później to całkowita zmiana chemii mózgu, a nie wpływ substancji z tego co wiem.Więc nic nie jest takie jednoznaczne.
action movie:gun:
  • 619 / 45 / 0
0 glukozy, 100% fazy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.