25 lutego 2019AlienForms pisze:
No i w ogóle to nie przesadzacie trochę z tym zdziwieniem ? W końcu to nie jest grupa dyskusyjna podwórkowych kółek różańcowych tylko forum narkomańskie dla outsiderów balansujących na krawędzi i nie zbyt szanujących swoje zdrowie i życie...
Lepiej nie kracz bo zbliża nam się dopiero początek marca...
A do końca 2019 zostało jeszcze sporo czasu :)
Z tego co pisał na czacie, to brał teścia i SSRI a w dzień zgonu amfe i jako ostatnie co napisał to że dorzuci tramca.
amfa i tramiec to już śmiertelna kombinacja. SSRI i tramiec to następna śmiertelna kombinacja.
Nie mówiąc już o "poradach" na czacie co do dawek typu "900 mg tramca w sam raz".
Najlepiej to nie mieszać to daje duże szanse przeżycia. Jak już mieszacie to sprawdzajcie interakcje na tripsicie i bierzcie je poważnie a nie, że jesteście "doświadczeni" a tripsit jest dla "początkujących". Akurat wasze doświadczenie może bardziej zaszkodzić niż pomóc bo z tolerką efekty uboczne które nie podlegają tolerce mogą się nasilić w miksach.
Sprawdzajcie też dawkowanie a nie pytajcie sie ludzi którzy są mocno wjebani albo biorą śmiertelne dawki za 1-szym razem, albo się przechwalają jakie oni to dawki nie biorą, na psychonaut wiki są dawkowania.
Jak już mieszacie to dawki jednego i drugiego muszą być zredukowane do minimum działającego.
W ogóle ten tramiec to był pechowy. Tramiec się źle miesza ze wszystkim z wyjątkiem zioła.
Z tego tematu wynika, że lepiej unikać rc opio i miksów z innymi depresantami.
26 lutego 2019guccilui pisze: każdy kodeinista powinien uważać i czytać takie rzeczy.
Nie jestem lepszy, rzecz jasna.
Controlpolitoxy do mnie pisał jakiś czas temu , napisałem gdzieś coś o oxy nie pamiętam dokładnie i dostałem priva od niego że jakbym chciał to on może ogarnąć mi tylko bym musiał z 5 tabletek wziąć minimum ale ogólnie to się zachował bardzo w porządku bo dał przestrogę żebym to dobrze przemyślał bo wjebać się bardzo łatwo i lepiej żebym tego nie ruszał.
Ogólnie to bym się nie spodziewał bo wielu płynie srogo i żyje a ten co wydaje się ogarnięty schodzi z tego łez padołu. Zresztą jest wiele takich przykładów na forum jak np.scr i można by wymieniać dalej, ćpanie to ćpanie nie ma ogarniętego ćpuna wszyscy co ćpają są nieogarnięci i mają wyjebane na swoje życie i zdrowie, taka jest prawda.
Łącznie 46 nicków zostało dodanych.
26 lutego 2019serotoninowy pisze: Zresztą jest wiele takich przykładów na forum jak np.scr i można by wymieniać dalej, ćpanie to ćpanie nie ma ogarniętego ćpuna wszyscy co ćpają są nieogarnięci i mają wyjebane na swoje życie i zdrowie, taka jest prawda.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.