Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 7 / 0
to w jakim dziwnym miejscu
trzepales kapucyna ?? :)
cannabis
whisky
ananas (harm red)
  • 3 / / 0
Ostatnio zjadłem 2kule fufu i co jakiś czas zatykały mi się uszy - czy wy też tak macie czy tylko ja?
  • 105 / 21 / 0
Podejrzewam, że miało to związek z ciśnieniem.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Nurtuje mnie to juz od dawna- gdy wale cos w nocha( bez znaczenia czy to fetka czy meth) to pierwsze dwie kreski jeszcze mam spływy natomiast każde kolejne kreski już nie spływają.... o co tu chodzi?!
  • 1107 / 52 / 0
Kurwa masz po pierwszych zajebaną kichawe i spływ nie jest już taki "prosty".
Chuj na kaczych łapach
  • 361 / 33 / 0
Po prostu wrazliwosc sluzowki zostaje nadszarpnieta pierwsza kreska, to jest zwiazek chemiczny wez troche fuki i rozpusc w wodzie wrzuc cos organicznego mala kosc lub chrzastke 3-4dni bedzie reakcja w postaci oslabienia kosci.
Oczywiscie nie chodzi jak ocet ,ze mieka bedzie kosc,tylko o to ,ze substancja jest drazniaca.
Przeciez niektorzy brali fenyloetyloamine sniffem i pieklo a nie piecze bo nic sie nie dzieje tylko idzie impuls bolu ,sygnal do mozgu z informacja,do tego 4 kreski juz nie sa szokiem dla organizmu.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Pytanie. Wczoraj rano spróbowałam pierwszy raz. Około 0'7 od rana koło 9 ostatnia dawka koło 22. Czułam fazę, miałam dobry humor wyjebane na wszystko wiecej energii. Wypilam piwo i do tego dwa buszki marysi. Chciałam się położyć spać, ale dotad nie śpię. Dlugo to potrwa? Czy dziś wieczorem zasne chcę iść do pracy. Nie czuję nic prócz bezsennosci i troche oczy za mgłą. Czy przesadzilam jak na pierwszy raz?
  • 9 / / 0
jak długo schnie pasta ? roztarłem to w miarę możliwości, leży tak od rana i dalej jest jak plastelina, co jest nie tak ?
  • 102 / 10 / 0
28 maja 2017kwasiarz pisze:
[mention]rozgar[/mention]
Jest tu ktos kto zaczynal cpac raz na 1-2 tyg? Jak skonczyl sie jego zywot? Trudno utrzymac abstynencje? Wjebal sie?
Kiedyś furałem raz w tygodniu
Od sylwestra 6,7 razy
Ale nie jestem wjebany, mnie to nie dotyczy
  • 361 / 33 / 0
Zalezy od czlowieka jesli masz silna wole nie brac amfetaminy
dasz rade jej nie brac.
Pasta w huj czasu schnie mi raz dwie moze trzy doby schla.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.