Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 39 / 0
Kurwa co za akcja dziś, nawet nigdy mi coś takiego przez głowę nie przeszło. Byłem se w aptece dzień jak codzien. No i przed wejściem widzę gościa około 40stki, no i wyszedłem i mnie zaczepił, i pyta się czy pseudoefedryne kupowalem, po chwili rozmowy mówi że on by mógł tego więcej kupić i generalnie chodziło o to że szuka gościa co by mu za tym jeździł, mowie że ja to tak w 7-10 jestem dziennie, ale głównie w 7 aktualnie bo bezrobotny jestem. No i tu mnie zainteresował bo mówi że mógłby dawać te 8-10zl za jedną paczkę, ma niby jutro dzwonić jakiś jego ziomek, i takie pytanie do was mam, jak wycenialibyscie taka przysługę, czy opłaca się w to wplątywać i ile racjonalnie mógłbym sobie wołać za coś takiego i jeżdżenie rowerem. Nie powiem, hajs by się przydał, nawet ta 100 dziennie na bombę póki bez pracy jestem, a nie mam zielonego pojęcia czy te 8-10zl od pąki jest gites hahah
  • 640 / 156 / 0
A będzie się rozliczać w piko? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.