Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
a zrób se hahahahahaha, masz wtedy najpewniej. czysto, łatwo, przyjemnie. nikt Ci tego nie zapisze na piękne oczęta. zapomnij.
a widzę fnt p.oficera kręci. no plastik smakuje wyśmienicie, szczególnie przypalony , mniam
ps. proponuję wejść w układ z miejskim przedsiębiorstwem oczyszczania hahahahaha
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ale czy smietniki szpitalne nie sa jakos zabezpieczone?
jak nie, to idz pod szpital, pokaz odznake i powiedz, ze szukasz dowodow ws. czegos tam. i jak znajdziesz taki plaster z pozostalosciami wlosow pacjentow, oblany resztkami zupy pomidorowej z obiadu, to go uzyj.
i nie pytaj sie czy aceton, czy woda, czy sok pomaranczowy, tylko przeczytaj dokladnie temat. wszystko juz bylo napisane.
edit:
pan posterunkowy za granica? omg, toz to interpol pewno albo inne dea.
kurwa wyłączmy kompy zaraz nas zgarną!!!
Pamietam ze dobrze przewracalo...
Nie jestem wyedukowany zbytnio - zwykly ham i prostak. A mieszanek od murzynka bambo boje sie kupowac, nie wiadomo co tam mieszaja. Kiedys kumpel kupil jakis proszek zamiast C, powachal i dostal sraczki. Co by to bylo zeby to w kanal huknac? Sam kiedys kupilem bakingsode od 'znajomego' gangstera - okazal sie zwyklym ujem.
TALVOsilen pisze:
najczęściej jest tak że za plaster prosto od rakowca płaci się tyle zł jakiej mocy jest plaster, czyli za plaster 50mcg/h płaci się 50zł.
To jeszcze mi powiedz Cie jakie są ceny na tym tzw. czarnym rynku np. amp 1ml/ 10mg majki i 1/20mg.
Mam jeszcze pytanie do Oxasia, bo jest w Tobie coś co podziwiam, czyli wiedza z chemii. No i o ile teraz piszesz, że teraz ludzie nie zdają sobie sprawy, nie poznają po Tobie, że mają doczynienia z gościem z który ćpał/ ćpa. Napisz przeszedłeś studia na ćpaniu. Da się ćpać i w tym czasie jeszcze radzić sobie jakoś na trudnych studiach.
bo moje ćpanko to walenie 'nadwyżek" morfiny, kiedy nie ma co robić, kiedy kurewsko boli, kiedy ogarnia frustracja i zabawy ze wszystkimi możliwymi benzo, ale bez jakiś ciągów.
Ja przeciwbólowe od tramalu i NLPZ, przez bupre i teraz po rotacje morfiną i fentanylem to już od 3 lat, a samą morfiną i fentanylem od ponad roku i mi wszyscy lekarze mówią, że nie spotykają się z uzależnieniem u ludzi, którzy brali opiaty tylko w celach przeciwbólowych, a co najwyżej 2-3 dniowe zejście ( bo oni mi to tak przedstawiają, że jeżeli nie będzie źródła bólu lub podłączona pompa to z dnia nadzień odłoży się wszystkie leki xD trochę mnie to przeraża
Vai pisze: To jeszcze mi powiedz Cie jakie są ceny na tym tzw. czarnym rynku np. amp 1ml/ 10mg majki i 1/20mg.
jak pisałem magisterkę na drugim kierunku byłem w ciągu półrocznym. to był z resztą mój pierwszy, poważny ciąg. z którego chyba nie do końca zdawałem sobie jeszcze sprawy, gdy byłem tak zaślepiony domniemaniem o swej wszechwiedzy i nieomylności w tym zakresie. wszystko było lege artis, dawki, które miały nie prowadzić do wzrostu tolerancji, okresowa zmiana drogi podania z iv na im potem po i inne wybiegi pt. interakcje lekowe mając prowadzić do ograniczenia inie rozwinięcia się uzależnienia fizycznego. ale byłem głupi. w tym wszystkim, całej tej pseudonaukowej otoczce, nie uwzględniłem jednego- mojej kurewsko wielkiej ochoty na branie. a potem już nie umiałem przestać. i tylko te naukowe tłumaczenia zwiększania dawek i dystrybucji tylko iv. studia na obu kierunkach ukończyłem z całkiem niezłymi wynikami, jak na ćpuna. może dlatego, że nie zdawałem sobie sprawy z istnienia ćpuna we mnie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.