wkurwionygnoj pisze:Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
Po prostu wydaje mi się że tak łatwiej będzie dawkować tę substancje, ktoś udzieli pełniejszej odpowiedzi?
Aurion pisze:no ja się powtórzę już chyba trzeci raz, że nadal cisnę na sorcie, który kupiłem w lutym i ma 100% mocy. trzymam w temp. pokojowej w szufladzie, więc jedyne co ma ta substancja zagwarantowane ze specjalnych warunków, to ciemność. używam codziennie, w dawkach ok. 5-7 mg (na oko odmierzane z końcówki noża) od dwóch miesięcy i nie mam w ogóle tolerki, działa cały czas zajebiście. wcześniej używałem okazyjnie, ale też tylko do nauki. może wam się tolerka robi przez to, że od czasu do czasu używacie większych dawek w celach rekreacyjnych albo nie jecie zbyt dużo
Pytania o dzielenie i rozpuszczalnosc tutaj:
przechowywanie-dzielenie-t31351-240.html
Rozrobic w glikolu/spirycie i odmierzac strzykawka a nie koncowka noza.
randomuser a ile trzymasz już swoje w roztworze i czy nie ma żadnego spadku mocy?
4-mmph to takie krótko działające MPH.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Inglesssss pisze:Jakbyście ocenili 4F-MPH w porównaniu do ulicznej amfetaminy ? Nadałoby się w dużych dawkach(40mg+) na balety ?
W normalnych dawkach dorzucając co jakiś czas możesz chlać jak słoń.
nie żeby coś, sam stosuje te substancje do alko, ale jeśli już lecimy w gruby balet to pamiętajmy że to może się dziwnie skończyć
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.