Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 421 / 21 / 0
wkurwionygnoj pisze:
Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
Z czystej ciekawości, w jakim celu?

Po prostu wydaje mi się że tak łatwiej będzie dawkować tę substancje, ktoś udzieli pełniejszej odpowiedzi?
  • 1674 / 106 / 0
Aurion pisze:
no ja się powtórzę już chyba trzeci raz, że nadal cisnę na sorcie, który kupiłem w lutym i ma 100% mocy. trzymam w temp. pokojowej w szufladzie, więc jedyne co ma ta substancja zagwarantowane ze specjalnych warunków, to ciemność. używam codziennie, w dawkach ok. 5-7 mg (na oko odmierzane z końcówki noża) od dwóch miesięcy i nie mam w ogóle tolerki, działa cały czas zajebiście. wcześniej używałem okazyjnie, ale też tylko do nauki. może wam się tolerka robi przez to, że od czasu do czasu używacie większych dawek w celach rekreacyjnych albo nie jecie zbyt dużo
Polecam wersje z glikolem/spirytem
Pytania o dzielenie i rozpuszczalnosc tutaj:
przechowywanie-dzielenie-t31351-240.html
Rozrobic w glikolu/spirycie i odmierzac strzykawka a nie koncowka noza.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 15 / 0
no ja następnym razem, jak moje zapasy się skończą, też raczej rozpuszczam, bo na oko niestety łatwo z tą substancją przesadzić (z racji małych wymaganych dawek) - jak się na końcu noża wyda "za mało" i jeszcze "szczyptę" dobiera ;) i okazuje się, że jednak o szczyptę za dużo

randomuser a ile trzymasz już swoje w roztworze i czy nie ma żadnego spadku mocy?
  • 1817 / 109 / 0
Nie no, wiem że jest w tym wątku kilka postów(na pewno jeden) w którym krytykuję tę substancję i wypowiadam się o niej negatywnie-sam nie wiem co mi wtedy odbiło. Jak czytam tamtego posta to aż się głupio czuję bo to po prostu jest kłamstwo. Substancja jest bardzo dobra, zajebista nawet bym powiedział, przynajmniej dla mnie. Mnie jej profil działania, długość, efekty pozytywne i minimalne zejście bardzo, ale to naprawdę bardzo odpowiadają i przypadły do gustu. To nie jest głupi, tępy keton z swoją chemiczną niby euforią. To coś o wiele lepszego, przynajmniej dla kogoś takiego jak Ja. Tak jak było już mówione, substancja nie powoduje tej zjebanej stymulacji fizycznej i roztrzęsienia które powodował etylofenidat. Działa o niebo od niego lepiej. W dawkach rzędu 50 mg < robi się z tego całkiem rekreacyjny, mocny stim, ciągle na mocny plus brak telepawy tylko silne pobudzenie psychiczne (nawet lekka euforia), stan god-mode oraz pełen ogar (co sobie niezmiennie cenię). Żadnych dziwnych jazd typu zawieszanie się czy jakieś jąkanie. Cały czas utrzymuje się naprawdę dobre, mocne pobudzenie oraz pełen ogar -i o to chodzi ;), który w dodatku trwa jakieś 4-5 co jest kolejnym dużym plusem. Ja absolutnie żadnych schiz ani paranoi na zjeździe (tym bardziej na peak-u) nie uświadczyłem -kolejny plus, a zaznaczam że biorę dawki nieco większe niż te typowe do nauki/pracy -takie żeby było fajnie i lekko rekreacyjnie ;). Na koniec parę mg eti i śpię jak miś. Więc nic dodać nic ująć. Substancja naprawdę bardzo dobra w swojej klasie. :-)
  • 1893 / 182 / 0
Co bardziej przypomina etylo - 4-Fluoro-MPH, IPH czy 4-MMPH?
  • 382 / 25 / 0
4f-mph to takie długo działające EPH.
4-mmph to takie krótko działające MPH.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 365 / 12 / 0
Jakbyście ocenili 4F-MPH w porównaniu do ulicznej amfetaminy ? Nadałoby się w dużych dawkach(40mg+) na balety ?
GG 51489250 %-D
  • 382 / 25 / 0
Inglesssss pisze:
Jakbyście ocenili 4F-MPH w porównaniu do ulicznej amfetaminy ? Nadałoby się w dużych dawkach(40mg+) na balety ?
W takich dawkach by sie nie nadawało bo to zdecydowanie za dużo.

W normalnych dawkach dorzucając co jakiś czas możesz chlać jak słoń.
  • 2881 / 303 / 0
Aż nie zauważysz momentu w którym MPH nagle zeszło, alkohol nagromadzony przez cały balet o sobie przypomniał i Ty zostajesz wyłączony z Matrixa w około 2,3 sekundy

nie żeby coś, sam stosuje te substancje do alko, ale jeśli już lecimy w gruby balet to pamiętajmy że to może się dziwnie skończyć
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 365 / 12 / 0
@up
Nie chciałem do tego pić alko (a jeśli już to jakieś małe ilości - 1/2 kieliszki wina czy coś), liczyłem na to że 4F-MPH będzie przypominać amf albo uwielbiane przez mnie 2-FA :)
GG 51489250 %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.