wkurwionygnoj pisze:Pytanko, można rozrobić w glikolu, albo w wódce?
Po prostu wydaje mi się że tak łatwiej będzie dawkować tę substancje, ktoś udzieli pełniejszej odpowiedzi?
Aurion pisze:no ja się powtórzę już chyba trzeci raz, że nadal cisnę na sorcie, który kupiłem w lutym i ma 100% mocy. trzymam w temp. pokojowej w szufladzie, więc jedyne co ma ta substancja zagwarantowane ze specjalnych warunków, to ciemność. używam codziennie, w dawkach ok. 5-7 mg (na oko odmierzane z końcówki noża) od dwóch miesięcy i nie mam w ogóle tolerki, działa cały czas zajebiście. wcześniej używałem okazyjnie, ale też tylko do nauki. może wam się tolerka robi przez to, że od czasu do czasu używacie większych dawek w celach rekreacyjnych albo nie jecie zbyt dużo
Pytania o dzielenie i rozpuszczalnosc tutaj:
przechowywanie-dzielenie-t31351-240.html
Rozrobic w glikolu/spirycie i odmierzac strzykawka a nie koncowka noza.
randomuser a ile trzymasz już swoje w roztworze i czy nie ma żadnego spadku mocy?
4-mmph to takie krótko działające MPH.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Inglesssss pisze:Jakbyście ocenili 4F-MPH w porównaniu do ulicznej amfetaminy ? Nadałoby się w dużych dawkach(40mg+) na balety ?
W normalnych dawkach dorzucając co jakiś czas możesz chlać jak słoń.
nie żeby coś, sam stosuje te substancje do alko, ale jeśli już lecimy w gruby balet to pamiętajmy że to może się dziwnie skończyć
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.