-Drogi, szczególnie z gównoportalu z czerwonym krzyżem, nie wiem jak możecie od nich kupować. Musiałbym być chyba przynajmniej klasą średnią, żeby mnie było stać na suplementy od nich
-Strasznie szybko rośnie tolerka. Naprawdę szybko, bo już na 3 dzień słabiej działa i to mi zostaje. Nawet 3 dni przerwy to za mało a kusi
-Trzy godziny działania to żart jakiś, za bardzo kusi na dorzuty
-Smak obrzydliwy jak zopiklon. No, ale można do kapsułki dać i koniec problemu
Weźcie sobie zapasy supli ze sklepu z Ameryki (nie mogę wam niestety nazwy napisać). 40zł przesyłka i do miesiąca czekania, ale zaoszczędzicie naprawdę dużo
testuje wlasnie 50mg+5mg+10mg
+alpha gpc
niby jest mózg na wyzszych obrotach, działanie w ciągu dnia, ogarniasm sprawy szybciej lepiej itp,
ale wieczorem wygladam na strasznie zmeczonego po twarzy,
rano się budze z takim jakby "kacem" piracetamowym,
mial ktoś może podobnie albo wie jak tego uniknąć?
19 marca 2021szopek133 pisze: Zażyłem 400mg podjęzykowo fenylopiracetamu i głównym efektem była chęć wymiotów, spowodowanych gorzkim smakiem. Poza tym jedynie większa głębia kolorów.
Niestety, ale zaobserwowałem wpływu na koncentracja i chęć do pracy. Dalej pozostaje do bani :P
Ze względu na dość wysoką cenę i obrzydliwy smak nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą to brać codziennie.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata