ale za to kodę polubiłem %-D
04 listopada 2018taurinnn pisze: [mention]mangojuice[/mention] Przykro mi, że Cię zmartwię, ale to z deszczu pod rynnę… Kolejna cholernie uzależniająca substancja, w dodatku jeśli tym razem się nie ,,ogarniesz”, póki czas, to na dodatek uzależnienie fizyczne czeka, a tego nikomu nie życzę… Uważaj tam na siebie.
A co do tematu, to ostatnio zaczęły mnie nachodzić dziwne myśli... że ciekawie by było zobaczyć, jak by wyglądał świat bez dragów. Tak eksperymentalnie chociaż, na tydzień czy dwa. Ech, no nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, tym bardziej, że jest jesień, a ja nie cierpię tej pory roku i to w jej trakcie zaczęłam ćpać, żeby ją sobie "osłodzić".
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Na razie to nie !
>Od kwietnia 2017 płynę !
Szkoda mi tego całego czasu przejebanego na ćpanie i nic nie robienie, mogłbym się rozwijać, podciągnąc na studiach, a nie byle zdać, trener od boksu już mi oferował pierwszą walkę pólamatorską, a ja oczywiście to wszystko przepierdoliłem ćpaniem.
Doszedłem do momentu kiedy mam do wyboru wrocić do swojej sportowej pasji i mieć wyniki na studiach technicznych związanych z programowaniem, a co za tym idzie naprawde niezłym sianem, a warzywem, które tylko wpierdala tabletki które w zasadzie czuje tylko pierwsze x dni, a potem je wpierdala tylko po to żeby czuć się jak normalny człowiek.
To już nawet nie jest ten moment co 90% społeczności, że chcę rzucic (ale ta bupra to mam nadzieje, że przy okazji mnie pogrzeje?), ja nawet nie chcę znać tego uczucia i żałuję, że je kiedykolwiek poznałem przez własną głupotę. Amen.
Czuję się jak [mention]Sprawdzone info[/mention], którego posty przeklinające opio czytałem parę lat. Tak btw. widziałem, że ostatnio coś pisałeś na forum, udało ci się rzucic? Jak wygląda twoja sytuacja jeżeli mogę wiedzieć?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.