Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 389 / 28 / 0
09 lutego 2021Demis pisze:
Jestem kłamcą. Non stop (codziennie) ćpam i nie przyznaje się do tego dziewczynie. Mówię, że jestem trzeźwy. Okłamuję ją, znowu. Kiedyś 3 miesiące ją tak oszukiwałem. Oszukuje rodziców że nie ćpam a non stop jestem naćpany. Moje życie to ćpanie. I kocham jak jest grubo. Nie lubię lekkiego rozluźnienia po trawce. Tylko totalnie odlatuje, a jak miksuje z pregabaliną to łapię jakąś schizofrenię. Mam ją w papierach. Rodzice chcą mnie albo zamknąć w psychiatryku, albo ubezwłasnowolnić. Nie pracuje, mieszkam z rodzicami. Nie umiem pracować. Totalnie nic mi się nie chce. A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
A skąd bierzesz pieniądze na stuff?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 204 / 0
@vzpe, renta i hajs od matki.

Dzisiaj poszło 2,1g pregabaliny, 10mg klona i piwko piję. Pewnie mnie odetnie w którymś momencie. Ale cóż takie życie. Kocham ćpać i nie wiem czy chcę to rzucić. Ale raczej to nie ja kocham ćpanie, a ćpanie kocha mnie. Nie umiem wyjść z pregabaliny. No nie potrafię. Jak jej nie biorę to mam zimne poty, trzęsę się jakbym miał parkinsona, na zmianę mi gorąco i lodowato. W głowie totalny leń, nic mi się nie chce. Zero motywacji. Jak wyjść z tej pętli?
Take DXM and Be Happy
  • 1305 / 162 / 0
Zdecydowanie zbyt duże dawki
Pewnie się zataczasz belkotasz i pierdolisz jakieś bzdury wszystkim ?

Pomyśl o zmniejszeniu dawek i dorxucsniu w ciągu dnia tak żeby cały czas czuć się zajebiście jednocześnie nie wzbudzać wyglądem czy zachowaniem podejrzeń
To się u mnie sprawdza
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9554 / 1886 / 2
Ja to bym podwiesil ten temat na przestroge dla innych
Zwłaszcza na przestrogę dla partnerów czy partnerek / ćpunów / cpunek
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 977 / 223 / 0
@Demis Też przez to przechodziłem, doszedłem do 1200mg pregabaliny dziennie. Schodziłem z tego przez tydzień tnąc dawki, najgorsze były pierwsze 2 dni, bo uciąłem zbyt dużo - 450mg, źle się czułem, ale myślę że jakby tak odejmować codziennie ze 150/75mg to można z pregaby dość delikatnie wylądować. Tylko weź tu wytrzymaj kiedy ciągnie aby dowalić więcej.
Zszedłem na zero, ale co z tego jak na weekend waliłem znowu fenibut, by teraz w poniedziałek zaleczyć fenibutowego kaca pregabaliną...ale mam nadzieje już nie wchodzić na tak wysokie dawki i zarzucać co najwyżej 150mg z rana. Ciekawe czy się uda.
  • 208 / 60 / 0
Nie dziwię się że jesteś nie zdolny do pracy ,chyba zresztą do niczego przy takich dawkach Idz się leczyć ,bo chyba nie masz innego wyjścia .Laska/mama, ma z tobą jakiś kontakt jak jesteś tak porobiony ?
cyt " Ale raczej to nie ja kocham ćpanie, a ćpanie kocha mnie. " Chyba się za dużo nasłuchałeś gwiazd rocka .Ze takie farmazony piszesz
Wyjscie z pętli ? Detoks,terapia ,albo pętla się zaciśnie, oby nie na twojej szyi .
Nie odbierz tego, jako atak personalny ,pisze co myślę .
I życzę powodzenia w wyjściu z szamba
  • 1959 / 204 / 0
@amadeuszmocart, słucham rocka, ale nie interesuje mnie co dzieje się poza sceną, co mówią. To moje słowa, sam je ułożyłem. Nigdy nie słyszałem by ktoś inny tak mówił. Chyba że podświadomie. Bo podświadomość jest naprawdę zajebiście nieodgadniona. Nie odbieram jako atak, dzięki za wypowiedź ;)

@Anabolik, szczerze mówiąc to się nie zataczam, bo akurat jakoś nigdy z tym problemu nie miałem. Ale widać po twarzy, po oczach. Jestem czerwony na twarzy, nakręcony jak nie wiem i gadam bez przerwy. A czy gadam bez ładu i składu to zależy od dawki. Tak do 2,1g jeszcze ogarniam rzeczywistość. Potem jest gorzej na 4g+. A jak bucha do tego zapale to całkowicie tracę kontakt z rzeczywistością.

@Stteetart, w sumie dobry pomysł.
Take DXM and Be Happy
  • 2392 / 659 / 0
14 lutego 2021Demis pisze:
@vzpe, renta i hajs od matki.

Dzisiaj poszło 2,1g pregabaliny, 10mg klona i piwko piję. Pewnie mnie odetnie w którymś momencie. Ale cóż takie życie. Kocham ćpać i nie wiem czy chcę to rzucić. Ale raczej to nie ja kocham ćpanie, a ćpanie kocha mnie. Nie umiem wyjść z pregabaliny. No nie potrafię. Jak jej nie biorę to mam zimne poty, trzęsę się jakbym miał parkinsona, na zmianę mi gorąco i lodowato. W głowie totalny leń, nic mi się nie chce. Zero motywacji. Jak wyjść z tej pętli?

To po co dalej kontynuować ten temat po takim wyznaniu ?? KOchasz ćpać nic się w tym zakresie nie zmieni to o czym mu tu w sumie gadamy ?? jAK TO TY ZAJEBISCIE POTRAFISZ RECKI ZAMAWIAĆ ?? wkurwia mnie taki debilny temat że może byś przestał , niby potrzebujesz pomocy po czym walisz takie wyznania. Szkoda mi Twojej matki - Ciebie mi nie szkoda - zaćpaj się. Być może kiedyś jako bezdomny ćpun dojdziesz do jakiś refleksji nad swoim życiem ale na pewno nie szybciej. Good Luck
  • 5314 / 954 / 0
Kiedyś w ostrym cugu miałem myśl że umrę ćpając, nie chce żyć ale zdarzyło się parę wypadków m. in przedawkowania i powoli powoli jakoś zacząłem się prostować. Trzeba dojść do tego że to co myślimy w nałogu to jest iluzja bo biochemia mózgu jest rozregulowana przez styl źycia. A wydaje się w danym momencie jedyną prawdą. I tego Ci Demis życzę byś doszedł do innego punktu widzenia. Powielając te same zachowania w kółko jest to mało realne ale spore ograniczenie ćpania już pozwala na refleksje. Poszukaj jakiegoś zajęcia żeby zająć głowę. Co lubiłeś robić zanim dragi Ci zabrały przyjemność z tego i rób to na siłę nawet. Wyrób nawyk.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1959 / 204 / 0
@Mordrag, a znasz takie pojęcie jak kac moralny, moralniak? Jednego dnia jestem panem świata, drugiego zwykłym śmieciem. Dlatego stoję na rozdrożu, a ten temat pozwala mi uporządkować myśli.

@ledzeppelin2, dzięki!
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.