Po huj to napisałeś? to jest oczywiste jak dupa nie cpa że ja okłamujesz że też przestałeś
Konflikt wewnętrzny ? Hehe poradzisz sobie pojawi się ciśnienie i decyzja zostanie podjęta
U mnie z mamą jest inaczej ona mi też ogarnia benzo i tramal i też okłamuje moje partnerki że nie ćpam
Ja mieszkam sam ćpam codziennie i ćwiczę kłamstwa już nawet nie zauważam to coś normalnego
No wiem że jak jesteś dobrze zrobiony to chcesz to zmienić ale sam wiesz że gdy nadejdzie trochę trzeźwości to znowu to zrobisz naucz się jakoś z tym żyć i rób tak żeby dziewczyna nie płakała z tego powodu i tyle
A co cpiesz leki ?
Mój max to było prosić matkę żeby do mnie przyjechała kupiła mi 0.5l i thiocodin bo "umieram proszę pomóż boli " i hujowo się z tym czułem 20km jechała żeby pójść do apteki i monopola
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
09 lutego 2021Demis pisze: @Anabolik, nie wiem. Potrzebowałem się wygadać. Wiem, to niby oczywiste. Moja mama też okłamuje moją partnerkę w większości sytuacji, ale teraz nie wiem czy nie powie. Ojciec powiedział że jak go obudzę (pójdę do kuchni) to mi wpierdoli w ryj. Masakra. Mam resztę Mirindy i wodę z kranu. Bo nie obudzę go. Boję się trochę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.