Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Eti vs Alpra
Etizolam
38
42%
Alprazolam
34
38%
Inne
6
7%
Remis
8
9%
Nie biorę tego typu środków
4
4%

Liczba głosów: 90

ODPOWIEDZ
  • 4900 / 854 / 0
Dokładnie dlatego ja używam klonazepam i diazepam i można jeść po 3 dni w tygodniu bez wjebania się. Ale czasem krótkie benzo jak eti też lubię.
  • 6 / / 0
alprazolam działa ok 2h dłużej i jak dla mnie jest mocniejszy (np. 2mg alprazolamu = 2,6-3mg eti)
etizolam działa bardziej w tle i moim zdaniem ma mniejszy potencjał uzależniający porównując do alprazolam.
  • 171 / 25 / 0
Etiego nie jadlem, ale z checia sprobuje skoro tak chwalicie.
Co do alpry... Slaby potencjal rekreacyjny. Czuje jedynie odwagę, jeśli chodzi o rozmowy z kimś. Uspokojony, delikatna na początku chęć na sen.
Luźne ciało ale nie do przesady. Nogi lekko czuć jak z waty. Ogólnie w domu wiedzą, że lubie się napić i za nic w życiu nie pomyśleliby, że brałem coś innego niż alkohol.

Ogólnie dla mnie króluje klonazepam poprzez stan "wyjebanie na wszystko" oraz przez to, że bardzo mocno potrafi mnie do snu ululać po stymulantach.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1433 / 90 / 2
Xanax to jak Rolex wśród zegarówk.Na wysunięcie się na prowadzenie przeszkadza tylko Xaną midazolam, a on śmierdzi helupiarzami za bardzo i trzeba walić go w nos oraz w ampułkach.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.