Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 839 / 69 / 0
@monqe Moje "nie ma za co" było w odpowiedzi na Twoje "dziękuję" ;) Chyba, że celowo tak napisałeś, ja nie wiem.
@punk6 A co, mamy smutno hasać? Propsy za czystość. I powodzenia w dalszych zmaganiach ;)
Ja z neta nigdy nie zamawiałam, bo u mnie jest apteka, gdzie thiocodin jest po 5,90zł i nikt nigdy nie robił krzywych min, żeby sprzedać więcej, niż dwie paczki.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 2972 / 252 / 0
Dzisiaj poszło 600mg, można powiedzieć że nie tyle wzmocniłem kodę (standardowo wrzucam 300mg), co znaaacznie przedłużyłem jej peak. Jak skończę FAQ o Butyr-fencie to założę temat z pro-tipami jak wydłużyć działanie kody.

Ahh, rozpływam się w samym sobie :heart:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 316 / / 0
Smacznego opiowraki %D
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
@panczisześć

Nie uciekaj w krainę snów. Będzie dobrze :hug:
  • 32 / / 0
Weź człowieku wytrzymaj codziennie 10h na kasie...

http://www.tinypic.pl/ckd0hru5yqa8
  • 2972 / 252 / 0
Blee, tramal ssie, choć jego metabolit jest bardzo przyjemny. Muszę przejść na 2x300mg (rano/południe i wieczór), bo koda trzyma zdecydowanie za krótko. Warto kombinować dojście do DHC w tym przypadku ?
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 202 / 3 / 0
Jak dla mnie koda > tramal. 150 mg kodeiny robi mnie dobrze, tramal trochę gorzej, nie grzeje tak miło.
  • 451 / 4 / 0
No to czekamy na faq b-fenta ( bede mial na dniach ) oraz tipow do kody - nie zapomnij o cieplym posilku po peaku przy kodziszce oraz temazepam>reszta benzo przy mixie..

Ja ide spać, nie wiem jak to sie dzieje, po 2 klonach i 5 piwach jestem w lepszym stanie od reszty domowników, a powinno byc ze mnie wazywko.. Tolerki na alko nie mam.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 160 / 20 / 0
Jutro bede mial 600mg czystej kodeiny w syropie 200ml za 3 funty. Kurwa po to sie zyje.
  • 451 / 4 / 0
B-F dotarł... nie mam jak tego odmierzyć..
Ładuje na oko mikroskopijne ilości, rozpuszczam w wodzie, filtruje i pukam :)

Ćpacie cos dzisiaj kodziarze? :)
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
Zablokowany
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.