Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 839 / 69 / 0
@monqe Moje "nie ma za co" było w odpowiedzi na Twoje "dziękuję" ;) Chyba, że celowo tak napisałeś, ja nie wiem.
@punk6 A co, mamy smutno hasać? Propsy za czystość. I powodzenia w dalszych zmaganiach ;)
Ja z neta nigdy nie zamawiałam, bo u mnie jest apteka, gdzie thiocodin jest po 5,90zł i nikt nigdy nie robił krzywych min, żeby sprzedać więcej, niż dwie paczki.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 2976 / 256 / 0
Dzisiaj poszło 600mg, można powiedzieć że nie tyle wzmocniłem kodę (standardowo wrzucam 300mg), co znaaacznie przedłużyłem jej peak. Jak skończę FAQ o Butyr-fencie to założę temat z pro-tipami jak wydłużyć działanie kody.

Ahh, rozpływam się w samym sobie :heart:
  • 316 / / 0
Smacznego opiowraki %D
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
@panczisześć

Nie uciekaj w krainę snów. Będzie dobrze :hug:
  • 32 / / 0
Weź człowieku wytrzymaj codziennie 10h na kasie...

http://www.tinypic.pl/ckd0hru5yqa8
  • 2976 / 256 / 0
Blee, tramal ssie, choć jego metabolit jest bardzo przyjemny. Muszę przejść na 2x300mg (rano/południe i wieczór), bo koda trzyma zdecydowanie za krótko. Warto kombinować dojście do DHC w tym przypadku ?
  • 202 / 3 / 0
Jak dla mnie koda > tramal. 150 mg kodeiny robi mnie dobrze, tramal trochę gorzej, nie grzeje tak miło.
  • 451 / 4 / 0
No to czekamy na faq b-fenta ( bede mial na dniach ) oraz tipow do kody - nie zapomnij o cieplym posilku po peaku przy kodziszce oraz temazepam>reszta benzo przy mixie..

Ja ide spać, nie wiem jak to sie dzieje, po 2 klonach i 5 piwach jestem w lepszym stanie od reszty domowników, a powinno byc ze mnie wazywko.. Tolerki na alko nie mam.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 160 / 20 / 0
Jutro bede mial 600mg czystej kodeiny w syropie 200ml za 3 funty. Kurwa po to sie zyje.
  • 451 / 4 / 0
B-F dotarł... nie mam jak tego odmierzyć..
Ładuje na oko mikroskopijne ilości, rozpuszczam w wodzie, filtruje i pukam :)

Ćpacie cos dzisiaj kodziarze? :)
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.