Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
No tak też biorę - doustnie od tygodnia. Efekty na zmniejszenie uboków przy redukcji Fenibuta są widoczne, bo zszedłem już do jakichś 100-150mg fenia i od nowego tygodnia będę już na 0. Efektów up regulacji gaba b narazie nie widać, ale na to pewnie potrzeba czasu, więc z trzy tygodnie jeszcze będę brać Faso.
  • 5 / / 0
dzobry drugi dzien testowania fasoracetamu dawka na oko mysle ze kolo 50mg , 500mg alpha gpc , 2,4g piracetamu , i troche kofeiny pezwodnej i ketrel latam w chuj dobry miksik troche sie czuje jak by mi miało serce jebnac ale naprade pozytywnie sie czuje , tancze do muzyki a mam od paru dni tragiczne dni , ataki paniki ciecie sie i mi odpierala solidnie . pozdraweiam
  • 11 / 3 / 0
Fasoracetam będzie dostępny od smartchem w najbliższym czasie w tabletkach. Panowie, pytanie do Was, ile mg fasoracetamu powinno znajdować się w jednej tabletce? 30 mg będzie ok? czy może 50 mg?
  • 315 / 101 / 3
@getmoneylivelife

Średnio 10-30 mg/dzień.

Tutaj:
https://psychonautwiki.org/wiki/Talk:Fasoracetam
krótkie opisanie.
  • 204 / 59 / 0
Faktycznie zbija lęki po feni ,ciekawa substancja .Szału nie ma ,ale jak by tak normalnie się człowiek czuje 40mg .
Jakie dawki obstawiacie ? Czy są problemy żeby to odstawić ?
  • 92 / 5 / 0
Witam chcę trochę zregenerować gaba i zamówiłem taką mieszankę . czy można zażywać fasoracetam , picamilon , l taurynę, l-tyrozynę i cholinę wszystko razem ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).