Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
No tak też biorę - doustnie od tygodnia. Efekty na zmniejszenie uboków przy redukcji Fenibuta są widoczne, bo zszedłem już do jakichś 100-150mg fenia i od nowego tygodnia będę już na 0. Efektów up regulacji gaba b narazie nie widać, ale na to pewnie potrzeba czasu, więc z trzy tygodnie jeszcze będę brać Faso.
  • 6 / / 0
dzobry drugi dzien testowania fasoracetamu dawka na oko mysle ze kolo 50mg , 500mg alpha gpc , 2,4g piracetamu , i troche kofeiny pezwodnej i ketrel latam w chuj dobry miksik troche sie czuje jak by mi miało serce jebnac ale naprade pozytywnie sie czuje , tancze do muzyki a mam od paru dni tragiczne dni , ataki paniki ciecie sie i mi odpierala solidnie . pozdraweiam
  • 11 / 3 / 0
Fasoracetam będzie dostępny od smartchem w najbliższym czasie w tabletkach. Panowie, pytanie do Was, ile mg fasoracetamu powinno znajdować się w jednej tabletce? 30 mg będzie ok? czy może 50 mg?
  • 352 / 124 / 3
@getmoneylivelife

Średnio 10-30 mg/dzień.

Tutaj:
https://psychonautwiki.org/wiki/Talk:Fasoracetam
krótkie opisanie.
  • 208 / 60 / 0
Faktycznie zbija lęki po feni ,ciekawa substancja .Szału nie ma ,ale jak by tak normalnie się człowiek czuje 40mg .
Jakie dawki obstawiacie ? Czy są problemy żeby to odstawić ?
  • 92 / 5 / 0
Witam chcę trochę zregenerować gaba i zamówiłem taką mieszankę . czy można zażywać fasoracetam , picamilon , l taurynę, l-tyrozynę i cholinę wszystko razem ?
  • 18 / 2 / 0
Czy rzeczywiście nie można brać fasoracetamu i fenibutu razem bo się wyzeruje działanje? Czy to jednak bardziej skomplikowane? Mówię o małych dawkach fenibutu rzędu 500 - 1000 mg i terapeutycznych fasoracetamu. Czy może przeciwnie, jedno wzmocni działanie drugiego?
  • 3027 / 648 / 0
Zazwyczaj fasoracetam wzmacnia fenibut.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1080 / 281 / 0
09 maja 2026TajemniczyKot pisze:
Czy rzeczywiście nie można brać fasoracetamu i fenibutu razem bo się wyzeruje działanje? Czy to jednak bardziej skomplikowane? Mówię o małych dawkach fenibutu rzędu 500 - 1000 mg i terapeutycznych fasoracetamu. Czy może przeciwnie, jedno wzmocni działanie drugiego?
Fasoracetam leczy, fenibut ryje.

Serio chcesz sobie taką mieszankę fundować w glowie?

Bo jak to pierdolnie, to ino roz.
  • 18 / 2 / 0
No ale ja małe dawki fenibutu biorę nie rekreacyjne, na mnie większe dawki źle działają nawet. A tak to pomaga mi się obejść bez benzo. Już tak kiedyś brałem i było ok tylko się wystraszyłem bo ktoś pisał że działają przeciwstawnie i się wzajemnie niwelują.
Pewnie baklofen by był lepszy zamiast fenibutu ale nie mam skąd na razie wziąć.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026 przez TajemniczyKot, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.