Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
No tak też biorę - doustnie od tygodnia. Efekty na zmniejszenie uboków przy redukcji Fenibuta są widoczne, bo zszedłem już do jakichś 100-150mg fenia i od nowego tygodnia będę już na 0. Efektów up regulacji gaba b narazie nie widać, ale na to pewnie potrzeba czasu, więc z trzy tygodnie jeszcze będę brać Faso.
  • 5 / / 0
dzobry drugi dzien testowania fasoracetamu dawka na oko mysle ze kolo 50mg , 500mg alpha gpc , 2,4g piracetamu , i troche kofeiny pezwodnej i ketrel latam w chuj dobry miksik troche sie czuje jak by mi miało serce jebnac ale naprade pozytywnie sie czuje , tancze do muzyki a mam od paru dni tragiczne dni , ataki paniki ciecie sie i mi odpierala solidnie . pozdraweiam
  • 11 / 3 / 0
Fasoracetam będzie dostępny od smartchem w najbliższym czasie w tabletkach. Panowie, pytanie do Was, ile mg fasoracetamu powinno znajdować się w jednej tabletce? 30 mg będzie ok? czy może 50 mg?
  • 346 / 116 / 3
@getmoneylivelife

Średnio 10-30 mg/dzień.

Tutaj:
https://psychonautwiki.org/wiki/Talk:Fasoracetam
krótkie opisanie.
  • 208 / 60 / 0
Faktycznie zbija lęki po feni ,ciekawa substancja .Szału nie ma ,ale jak by tak normalnie się człowiek czuje 40mg .
Jakie dawki obstawiacie ? Czy są problemy żeby to odstawić ?
  • 92 / 5 / 0
Witam chcę trochę zregenerować gaba i zamówiłem taką mieszankę . czy można zażywać fasoracetam , picamilon , l taurynę, l-tyrozynę i cholinę wszystko razem ?
  • 6 / 1 / 0
Czy rzeczywiście nie można brać fasoracetamu i fenibutu razem bo się wyzeruje działanje? Czy to jednak bardziej skomplikowane? Mówię o małych dawkach fenibutu rzędu 500 - 1000 mg i terapeutycznych fasoracetamu. Czy może przeciwnie, jedno wzmocni działanie drugiego?
  • 2948 / 635 / 0
Zazwyczaj fasoracetam wzmacnia fenibut.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 1076 / 279 / 0
wczorajTajemniczyKot pisze:
Czy rzeczywiście nie można brać fasoracetamu i fenibutu razem bo się wyzeruje działanje? Czy to jednak bardziej skomplikowane? Mówię o małych dawkach fenibutu rzędu 500 - 1000 mg i terapeutycznych fasoracetamu. Czy może przeciwnie, jedno wzmocni działanie drugiego?
Fasoracetam leczy, fenibut ryje.

Serio chcesz sobie taką mieszankę fundować w glowie?

Bo jak to pierdolnie, to ino roz.
  • 6 / 1 / 0
No ale ja małe dawki fenibutu biorę nie rekreacyjne, na mnie większe dawki źle działają nawet. A tak to pomaga mi się obejść bez benzo. Już tak kiedyś brałem i było ok tylko się wystraszyłem bo ktoś pisał że działają przeciwstawnie i się wzajemnie niwelują.
Pewnie baklofen by był lepszy zamiast fenibutu ale nie mam skąd na razie wziąć.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026 przez TajemniczyKot, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.