Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 98 / / 0
Wykasowalo mi posta... Niech Cię aplikacjo mobilna!

W Skrócie: dziewczyna brała, dopaminy dużo więcej niż serotoniny, gębofon nie do powstrzymania, nieprzyjemny spływ, chyba jednak oral lepiej działa. 90 w nos i 90 połknięte, było widać po zachowaniu i źrenicach, że porobiona, ale to nie było wystrzelenie z kapci. Za 70 zł zdecydowanie nie kupować.

Mój test w sobotę. Czysto od lutego, sprawdzę i Sniff i oral i spróbuję jakoś to porównać w miarę sensownie.
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 377 / 3 / 0
Ja zdecydowalem, ze nie spisze 2-mmc od razu na straty. zamowilem sobie 1g wraz z ta sama iloscia 3-MMC w celu konkretnym jasnym, czyli zrobienia miksa. Tutaj mam kilka pytan jak wy byscie to uczynili? wymieszac w stosunku 1:1 i schematem oral+sniff czy moze inaczej? Myslalem tez zeby wypic z 400-500mg 3-MMC a na wejsciu dojebac kreske 250mg 2-mmc? Prosze o sugestie.
Whole life is about "up" and "down".
  • 1628 / 196 / 0
Ja bym jebnął 1:1 oralem jak jeszcze nie jadłeś 2-mmc, a tylko sniffowałeś. Może się spisze lepiej tą stroną. Potem wal jak chcesz. :-D
  • 377 / 3 / 0
Co masz na myśli przez jak chcesz? Myślę, że rozsądny jest schemat wymieszania 1:1 i dawkowania tak jakby się dawkowało 3-MMC? Dawkowanie obydwu substancji w moim przypadku wydawało się podobne, więc myślę, że wymieszanych dokładnie zabawek odsypie 650mg i zrobię 400(o)+250(s) i oczekuję klepnięcia ;p
  • 1680 / 266 / 0
Przecież te wszystkie ketony podstawione na pozycji orto są znane tak długo, jak podstawione na meta i para.
Nie ma co liczyć na to, że jakiekolwiek 2-xx będzie silniejsze od 4-xx, gdyż właśnie ketony podstawione na 4 węglu w pierścieniu są najbardziej aktywne i najmocniejsze.
Największy przegryw na forum
  • 377 / 3 / 0
sprawdzone_info pisze:
Przecież te wszystkie ketony podstawione na pozycji orto są znane tak długo, jak podstawione na meta i para.
Nie ma co liczyć na to, że jakiekolwiek 2-xx będzie silniejsze od 4-xx, gdyż właśnie ketony podstawione na 4 węglu w pierścieniu są najbardziej aktywne i najmocniejsze.
Owszem, natomiast najmocniejszy nie równa się najlepszy. W moim przypadku metafedron (3-mmc) robi zamieszanie. 2-mmc wydaje się robić podobne, natomiast jak ostatnio testowałem to zaniżyłem dawkowanie i miałem niepełny obraz. Ogólnie podobny profil 2-mmc i 3-mmc wytworzył we mnie pomysł miksu i chcę zobaczyć co z tego wyniknie.
  • 75 / / 0
Testowałem dziś z rana 2-mmc. Około 250mg rozpuszczone w porannej kawie na pusty żołądek. Po 15 min. zaczynało wchodzić, po 0,5h całkowicie sie załadował i po kolejnej 0,5h działanie zaczynało słabnąć. W trakcie połknięte 5-HTP i 4mg 5-meo-mipt. ZERO PODBICIA, FAZA SŁABA, lepszy humor i samopoczucie. Jak dla mnie słabsze od 3MMC. Jedyny plus to brak parcia na dorzutke. Ale musiałem doładować 3MMC ze 100mg bo był ostry niedosyt samej 2. Za ta cenę to już lepiej kupic 3 i bedzie więcej i mocniej. Ale z ciekawości trzeba było przetestować...
  • 19 / / 0
Panowie, ktoś może pyknąć fotkę aktualnego wizualnego wyglądu 2mmc?

Pomoże to nie tylko mi ale i też innym użytkownikom hypka.
  • 75 / / 0
A co Ci da zdjecie? Ja dostałem go w postaci bialego lśniącego pudru. Ważne jak działa.
  • 329 / 5 / 0
250mg zjedzone dawało przyjemną dopaminową fazke z nutką serotoninowej euforii. Uważam, że w 2 krotnie większej dawce mogło by być na prawdę dobrze, mefedronowo nawet.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.