Tym razem ten 3mmc mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, robię milion czynności na kompie i w pokoju
u mnie leci cały czas klasyka rocka dziś
ale polecam wszystkim post metal jak dotąd dla mnie najzajebistrzy gatunek wszechswiata, w moim przypadku słuchanie post metalu rozwinęło rozumienie muzyki i wyobraźnie przez porzucenie charakterystycznej formy zwrotka/refren dla popu metalu i rocka i przerzucenie uwagi słuchacza z wokalu na instrumenty mam na mysli zespoly takie jak isis i cult of luna, pelican, russian circles itp
o nie chyba znowu smuce co teras
Zawsze grzałem do Jeffersons Airplane!
Piłem do The Doors!
Bakałem do 35007 i Monkey3!
Trzeźwy siedzę przy Matematycznym Metalu
Swoją drogą to spróbuję się ugrzać do Meshuggah albo Animals As Leaders.
Deksiłem przy tym porąbanym rytmie i przez to mi się nie załadowało odpowiednio konkretnie.
A kto z Was lubi np. Depeche Mode? Taki Gahan to tu na forum miałby sporo do powiedzenia
@NLZ - wiem, tak tylko napisałem swoje spostrzeżenia. Może wiosną się poprawi. Albo jak będą promocje na Antka i Tjoko.
@MAKbet - powiem Ci, że jak przestałem ćpać to co prawda zniknęły mi pojedyncze siwe włosy, ale sińce pod oczami mi zostały. Rzeźba raczej ta sama, 7 kilo przytyte xD
P.S - od kilku dni mnie napierdala coś w okolicy wyrostka robaczkowego, a dziś mi tam wyjebało, że aż widać, tak spuchło. Człowiek ćpa, to zdrów jak ryba. Nie ćpa, to go dopada wszystko, co najgorsze. Jak tu żyć?
theybugme pisze:Opioidy to śmierć. Lepiej zastanówcie się co wy robicie. Branie narkotyków przynosi ból. Zrozumcie, chce dla was dobrze..
Mega aktywna w temacie Tulpa - druga, zmyślona świadomość i choroba psychiczna na zawołanie
Najbardziej aktywna w dziale grzyby :) ciekawe kiedy cię jakiś bad trip zryje do reszty.
Nie ma sensu szukać dalej, miłych chorób psychicznych na starość.
Kolejna ciota która przyszła nawracać opiatowców, opiatowcy na takich srają i mogą od was najwyżej pożyczyć portfel jak tak nam chcecie pomóc.
Jutro nażrę się tramca to jest plan. I muszę pokołować skądś kasę, święta idą a ja z wypłaty nie będę miał ani na ćpanie ani na prezenty dla rodzinki. Tak opiatowcy mają serce i rozsądek przynajmniej ci mający życie po za ćpaniem. A jak zamulacie na opio i was to drażni to dorzucanie stimów jest fajne, nie jest się takim pojebanym adhd ze schizami, tylko ma się energię i opiatowe szczęście. Idealne połączenie do każdej pracy.
Zapalmy, pogadajmy, gg 26629941
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.