Tym razem ten 3mmc mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, robię milion czynności na kompie i w pokoju
u mnie leci cały czas klasyka rocka dziś
ale polecam wszystkim post metal jak dotąd dla mnie najzajebistrzy gatunek wszechswiata, w moim przypadku słuchanie post metalu rozwinęło rozumienie muzyki i wyobraźnie przez porzucenie charakterystycznej formy zwrotka/refren dla popu metalu i rocka i przerzucenie uwagi słuchacza z wokalu na instrumenty mam na mysli zespoly takie jak isis i cult of luna, pelican, russian circles itp
o nie chyba znowu smuce co teras
Zawsze grzałem do Jeffersons Airplane!
Piłem do The Doors!
Bakałem do 35007 i Monkey3!
Trzeźwy siedzę przy Matematycznym Metalu
Swoją drogą to spróbuję się ugrzać do Meshuggah albo Animals As Leaders.
Deksiłem przy tym porąbanym rytmie i przez to mi się nie załadowało odpowiednio konkretnie.
A kto z Was lubi np. Depeche Mode? Taki Gahan to tu na forum miałby sporo do powiedzenia
@NLZ - wiem, tak tylko napisałem swoje spostrzeżenia. Może wiosną się poprawi. Albo jak będą promocje na Antka i Tjoko.
@MAKbet - powiem Ci, że jak przestałem ćpać to co prawda zniknęły mi pojedyncze siwe włosy, ale sińce pod oczami mi zostały. Rzeźba raczej ta sama, 7 kilo przytyte xD
P.S - od kilku dni mnie napierdala coś w okolicy wyrostka robaczkowego, a dziś mi tam wyjebało, że aż widać, tak spuchło. Człowiek ćpa, to zdrów jak ryba. Nie ćpa, to go dopada wszystko, co najgorsze. Jak tu żyć?
theybugme pisze:Opioidy to śmierć. Lepiej zastanówcie się co wy robicie. Branie narkotyków przynosi ból. Zrozumcie, chce dla was dobrze..
Mega aktywna w temacie Tulpa - druga, zmyślona świadomość i choroba psychiczna na zawołanie
Najbardziej aktywna w dziale grzyby :) ciekawe kiedy cię jakiś bad trip zryje do reszty.
Nie ma sensu szukać dalej, miłych chorób psychicznych na starość.
Kolejna ciota która przyszła nawracać opiatowców, opiatowcy na takich srają i mogą od was najwyżej pożyczyć portfel jak tak nam chcecie pomóc.
Jutro nażrę się tramca to jest plan. I muszę pokołować skądś kasę, święta idą a ja z wypłaty nie będę miał ani na ćpanie ani na prezenty dla rodzinki. Tak opiatowcy mają serce i rozsądek przynajmniej ci mający życie po za ćpaniem. A jak zamulacie na opio i was to drażni to dorzucanie stimów jest fajne, nie jest się takim pojebanym adhd ze schizami, tylko ma się energię i opiatowe szczęście. Idealne połączenie do każdej pracy.
Zapalmy, pogadajmy, gg 26629941
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.